logo

Durağa Dalan Otobüsün Şoförü Bıçakla Saldırdı: 13 Yaralı

Durağa Dalan Otobüsün Şoförü Bıçakla Saldırdı: 13 Yaralı

Beşiktaş Meydanı’nda 13 kişinin yaralandığı otobüs kazasının perde arkasından gelen bilgilere göre, kaza sonrası elinde bıçakla otobüsten inerek kaçan otobüs şoförü denize atladı.

Beşiktaş’ta bıçakla saldırı ve yaralamadan suç kaydı bulunan bir otobüs şoförü, otobüsle durağa daldı, sonra da bir kişiyi bıçakladı. Beşiktaş’ta yapılan saldırıda 2’si ağır 13 kişi yaralandı.

İstanbul’da Beşiktaş Meydanı’nda bir otobüs durağa daldı. İlk belirlemelere göre 2’si ağır 13 kişi yaralandı. İddiaya göre, hızla geldiği otobüsle durağa dalan sürücü, ardından duraktaki bir kişiyi bıçakla yaraladı, sonra Beşiktaş İskelesi’nden denize atladığı ve polisler tarafından denizden çıkarılarak gözaltına alındı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları hastanelere kaldırdı.

Gelen bilgilere göre, Beşiktaş-Kabataş hattında çalışan ve sadece şoförün bulunduğu özel halk otobüsü, durakta bekleyenlere çarptı. Kazanın ardından elinde bıçakla araçtan inen ve duraktaki bir kişiyi yaralayan şoför kaçmaya çalışırken denize atladı.

Yakalanan şoförün daha önce de bıçakla saldırı ve yaralamadan suç kaydının olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 13 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

Beşiktaş’ta meydana gelen “Yaralamalı Trafik Kazası ve “Kasten Yaralama konuları ile ilgili Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin çalışmalar yaptığı belirtildiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü yapılan açıklamasında , “Olayı gerçekleştiren Necdet K. (33) isimli şahsın 10 yıllık Özel Halk Otobüsü şoförü olduğu, güzergâhı dışında Ortaköy istikametine doğru seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı içerisinde yolcu bulunmayan otobüs ile Bahçeşehir Üniversitesi otobüs durağında beklemekte olan vatandaşlara çarptığı, devamında elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen (1) vatandaşı kolundan yaralayarak Beşiktaş sahilinden denize atladığı belirlenmiştir.” denildi.

Açıklamada, “Şahıs kendisini kovalayan görevlilerce denizden çıkartılarak gözaltına alınmış, yapılan araştırmalarda şahsın alkollü olmadığı tespit edilmiştir. Otobüs çarpması ve bıçakla yaralama neticesinde (3)’ü İran uyruklu, (2)’si yaşı küçük olmak üzere toplam (13) şahıs yaralanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ