logo

‘Düşüncenizi Yönetmeyi Öğrendiğinizde Nefesinizi Keşfedersiniz’

‘Düşüncenizi Yönetmeyi Öğrendiğinizde Nefesinizi Keşfedersiniz’

“Nefes ve Meditasyon, Kuantum Ko Aktif, Human in Design Eğitim ve Yaşam Koçu”  Neslihan Ünver nefesin öneminin altını çizerek “nefesimize” dikkati çekiyor.

40 yaşından sonra kendi nefesiyle tanışan, 14 yılın sonunda kendi akademisini kuran “Nefes ve Meditasyon, Kuantum Ko Aktif, Human in Design Eğitim ve Yaşam Koçu”  Neslihan Ünver nefesin öneminin altını çizerek “nefesimize” dikkati çekiyor.

“YARADAN NEFES MUCİZESİNİ BURNUNUN UCUNA VERMİŞ”

40 yaşından sonra kendi nefesiyle tanışan “Nefes ve Meditasyon, Kuantum Ko Aktif, Human in Design Eğitim ve Yaşam Koçu”  Neslihan Ünver nefesin öneminin altını çizerek “nefesimize” dikkati çekiyor. 14 yılın sonunda kendi akademisini kuran Ünver, verdiği eğitimlerle insanların kendine hayran ve değerli olmasını sağlıyor, yaşadıkları sorunları çözüyor.

“DÜŞÜNCELERİMİZ NEFESİMİZİ YÖNETİR”

 Biz rehber olmak için buradayız diyen Eğitimci Ünver “İnsanlar sıkışmışlıklar içerisinde. Nefes ve düşüncelerini yönetemiyor. Nefes ve düşüncelerimizi yönetmeyi öğrenirsek, daha sağlıklı ve güzel yaşayabiliriz. Yaradan bu mucizeyi burnunun ucuna vermiş. Ben o yüzden buradayım. Bu konuda eğitim veriyorum. Özel kamplarımız var. Nefes açıldığında zihin de açılıyor bu kez hayattan keyif alıyorsunuz. Bilinçli olmayı sağlıyoruz. Bize gelenler danışanlar, hayatlarından ve hayattan artık şikayet etmeyi bırakıyorlar. Bu da insanca yaşamayı sağlıyor” diyor.

TUTTUĞUN HER NEFES ÖLÜM DEMEKTİR

Bütün hastalıkların sebebinin enerjisiz olmamızdan kaynakladığını ifade eden eğitimci Neslihan Ünver “Tuttuğun her nefes ölüm demektir” diyerek nefesin ne kadar önemli olduğunu, karşısına çıkan her türlü hastalığın doğru nefes yardımıyla yüzde yüz iyileştiğini ifade ediyor. Sağlıkçı olmadığını özellikle belirten Ünver, aldığı eğitimlerle iyi bir insan analizcisi olduğunu, insanların kendini sevmesiyle, ilaçlarla, doktorların belirlediği tedavi yöntemlerine ek olarak doğru düşünmeyle doğru nefesle bütün hastalıkların üstesinden gelinebileğini, özellikle son zamanlarda artan her türlü kanser türünü, Gualin (Kanser) Nefesi ile atlatabileceğimizi,  yanı sıra bütün hastalıkların üstesinden gelebileceğimizin altını çiziyor ve ekliyor: “Kendi nefesini ve dizaynını bilen kişi korkusuz yaşar.”

NESLİHAN ÜNVER KİMDİR?

Nefes ve Quantum Dönüşüm Koçu & ICF PCC Mentör Koç Marmara Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi Reklam Grafiği mezunu ve İstanbul Üniversitesi’nde Sosyoloji Eğitimi alarak 1989 dan beri Profesyonel olarak Marka ve Yatırım Danışmanlığı Yapmıştır. 1994 yılında iletişim, liderlik ve zihinsel dönüşüm kavramları üzerine eğitimler almaya başlayarak kişisel gelişim alanında hem yaşamına hem de mesleki alanda kendine destek olmuştur. 5 yaşında başlayan Yoga ve Nefes’e olan ilgisi 41 yaşında yaşamının en kritik karar noktasında kendisine ışık olmuştur. Farklı Nefes Teknikleri ve ekollerinden eğitimler alarak Nefes ve Düşüncenin ruhsal kimliğe olan etkisini fark etmesiyle 2013 yılından beri hayatında yeni bir dönem başlamıştır. Amatörce başladığı bu alanda, QideaCoaching Academy kurucusu ve  Co Aktif Quantum ve Nefes  PCC Mentör koç olarak çalışmaktadır. Yaşamda Fark Yaratanlar sloganıyla Live in Design Programları ile Nefes ve Dönüşüm Kampları düzenlemekte,ICF Uluslararsı geçerliği olan Nefes Koçluğu, Yaşam Koçluğu, Kör Nokta Koçluğu, Quantum Uzmanlık ve Human in Design Eğitimleri vermektedir.

Kendisini iyi bir İnsan Tasarımı Analizcisi olarak tanımlayan Neslihan, Nefes Analizi, Quantum Analiz ve Human in Design Analizi yaparak insanlara Yaşam Tasarımlarını yapmaları konusunda destek oluyor. Misyonu “ insanların kendilerine hayran olacakları gerçekliğe uyanmalarını sağlayan sağlıklı ve sürdürülebilir çalışmalar yapmak” Ağız nefesi ile transformal nefes yapanların ezberlerini bozmak için başladığı bu yolculukta sağlıklı kalmanın ve devam ettirilebilir yöntemlerin öncülüğünü yapmaktadır.

Nefes ve düşünce alışkanlıklarının bilinç ve bilinçaltı dönüşümü hakkında workshop çalışmaları yaparak bu konularda profesyonel koçluk eğitimleri veriyor. Ruhsal boyutta niyetleriyle aynı frekansı yakalayıp şifalanmak isteyenler için bireysel ve grup çalışmalarını da sürdürüyor. Yoga ve Transformal Nefes tekniklerini @neslihanunveroffical IG hesabından ve Neslihan Ünver YouTube kanalından güncel çalışmalarını takip edebilirsiniz.

Neslihan Ünver Eğitim Takvimi:

11-12 Şubat

Nefes ve Meditasyon Koçluğu Eğitimi 1

ANKARA

————-

18-19 Şubat

Nefes ve Meditasyon Koçluğu Eğitimi 2

ANKARA

————–

23-26 Şubat

Nefes ve Yaşam Tasarım Programı (Kamp)

İZMİT-SU SES

—————

15-19 Mart / 26-30 Nisan

Nefes ve Meditasyon Koçluğu Eğitimi

İZMİT-SU SES

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ