logo

E5’TEKİ Kamyon Terörü, Genç İkizleri Ayırdı

E5’TEKİ Kamyon Terörü, Genç İkizleri Ayırdı

Bahçelievler Yenibosna Çobançeşme’de, E-5’te, motosikleti ile Havalimanına giderken arkadan gelen kamyonun bariyerlere sıkıştırdığı Göksel Cengiz hayatını kaybetti.

İstanbul – Bahçelievler Yenibosna Çoban çeşme mevkiinde, E-5’te ,Havalimanına motosikleti ile gitmekte  olan Göksel Cengiz ‘e arkadan gelen kamyonun bariyerlere sıkıştırması sonucu meydana gelen kazada ikiz kardeşlerden  28 yaşındaki Göksel Cengiz’in hayatını kaybetmesi ,ikizi kız kardeşi Selma Cengiz’i krize  soktu.

Zeytinburnu Çevre Kültür ve Turizm Deneği  ( ZEYÇED)  Genel Sekreteri Sefer Cengiz’in yeğeni ,İstanbul Üniversitesi Grafik Tasarım bölümü öğrencisi Göksel Cengiz’in ,önceki gün, sabah saat 9.30 sularında, hayatının baharında kullandığı motosikletine,E-5 ,Yenibosna- Çobançeşme mevkiinde, Havalimanı istikametine gittiği sırada,arkadan gelen kamyonun bariyerlere sıkıştırması sonucunda  meydana gelen kazada, ikiz kardeşlerden  28 yaşındaki Göksel Cengiz’in hayatını kaybetmesi ikizi,kız kardeşi Selma Cengiz’i krize soktu.Selma Cengiz ikizi için, cami avlusunda ve cenaze mezarlığa giderken fenalık geçirdi.

İstanbul -Zeytinburnu, İmam-ı Caferi Sadık Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap,Eski dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı Dr.Adil Emecan,MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Yazar, Eğitimci Bahşalı Cengiz ve Ali Erdem Arpaçay, Zeytinburnu Nuripaşa Muhtarı Yılmaz KAYA ,Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Başkanı Ali Gündüz, ZEYÇED Genel Sekreteri Sefer Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Avrupa Tüketicileri Koruma Derneği Genel Başkanı İrfan Şafak ile trafik kazasında  kamyon terörüne  kurban giden Göksel Cengiz’in ailesi,akrabaları ve dostları yanı sıra Göksel Cengiz’in İstanbul Üniversitesindeki arkadaşları da katıldı.

Cenaze töreni sırasında, 3 kız ve 2 erkek çocukları olan ,Anne Süreyya Cengiz ve Babası Ziya Cengiz  vefat eden oğulları için göz yaşları arasında baygınlık geçirdi. 28 yaşındaki Göksel Cengiz’in hayatını kaybetmesi ikizi, kız kardeşi Selma Cengiz’i de krize  soktu.

Göksel  Cengiz’in naşının cenaze arabasına  konulduğu sırada,ZEYÇED Başkanı Ali Gündüz öncülüğünde cenazeye katılanlardan bir grup, trafikte  “ Kamyon  Terörü” ne dikkat çekerek,başka Gökseller’in ölmemesini istedi.

Genç üniversite öğrencisi Göksel, Zeytinburnu – İmam Cafer- Sadık Caminde İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Kozlu mezarlığında toprağa verildi.

Haber : Ali GÜNDÜZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ