logo

Ege Denizi Bozcaada Merkezli 6.2 Deprem

Ege Denizi Bozcaada Merkezli 6.2 Deprem

depremBoğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi; merkezi Ege Denizi’nde Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Vali, can kaybı yok.

Recep Kenan/Ataşehir

AFAD merkez üssü Ege Denizi Bozcaada açıkları olan depremin büyüklüğü 6,2 olarak açıkladı.

Merkez üssü Ege Denizi olan Saros Körfezi’nde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem Bursa ve çevre illerde hissedildi.

Kandilli “Ege Denizi Bozcaada Merkezli 6.2 Deprem”

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi; merkezi Ege Denizi’nde Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Ege Denizi merkezli Sarsıntı İstanbul’un da aralarında bulunduğu bazı illerde hissedildi.
Merkez üssü Ege Denizi olan Saros Körfezi’nde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem Bursa ve çevre illerde paniğe sebep oldu.

Saat 16.20 sıralarında meydana gelen depremin ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü, polis telsizinden “İlimizde deprem meydana geldi, ekiplerimiz duyarlı olsun” anonsu yapıldı. Bazı vatandaşlar deprem sebebiyle paniğe kapılarak dışarıya fırladı, telefonlarıyla yakınlarını arayarak bilgi edinmeye çalıştı.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ege Denizi’nde Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntı İstanbul’un da aralarında bulunduğu bazı illerde hissedildi.

ÇANAKKALE Valisi “Can Kaybı Yok”

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Ege Denizi’nde Bozcaada açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğünde depremde, şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da can kaybının olmadığını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ