logo

Ege Denizi Merkezli Deprem Fırtınası Korkuttu   

Ege Denizi Merkezli Deprem Fırtınası Korkuttu    

depremEGE Denizi’nde Richter ölçeğine göre 5.1 ve 5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler, İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Ege Denizi’nde deprem fırtınası.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi, depremin saat 03.45’te Ege Denizi’nde meydana geldiğini açıkladı. Yerin 17 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmadı. Deprem İzmir’in merkez ilçelerinde hissedildi.

İKİNCİ DEPREM 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Ege Denizi Midilli açıklarında sabaha karşı 03.45’de meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki  depremden sonra saat 08.20’de yine Ege Denizi’nde bir deprem daha oldu. Deprem Ege’ye kıyısı olan Çanakkale, Balıkesir’in ilçeleri ve İzmir’de hissetti. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5, erinliğini de 13.4 kilometre olarak açıkladı. Deprem kıyı kentlerinde hafif hissedildi. Deprem, hasar veya paniğe neden olmadı.

Ege’de korkutan depremler

İzmir ve çevresinde sabaha kadar 27 büyüklü küçüklü sarsıntı meydana geldi. Merkez üssü yine Ege Denizi olan sabah 08.20’de meydana gelen 5.0 şiddetindeki deprem panik yarattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ