logo

Ekrem İmamoğlu Anadolu Yakasından Ataşehir ve Ümraniye’de

Ekrem İmamoğlu Anadolu Yakasından Ataşehir ve Ümraniye’de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu Anadolu Yakasında, Ataşehir ve Ümraniye’de programlara katılıyor.

Recep Kenan  / itvhaber.com

11.00’de Ümraniye Ataşehir Göztepe Metrosu’nun deneme sürüşü yapacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, Saat 12.00’de Kayışdağı’nda Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’ni açacak.  

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir’de son olarak 13.00’de Kayışdağı Metro İstasyonundaki Girişimcilik ve Teknoloji Merkezinin açılışını yapacak.

Ataşehir programını tamamlayacak olan Ekrem İmamoğlu, 16.30’da da Ümraniye’de yeniledikleri Alemdağ Caddesi’nde halk buluşmak üzerek Ataşehir’den ayrılacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ataşehir’deki programlarına CHP Ataşehir İle Başkanı Cela Yalçın, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP il ve Ataşehir ilçe yöneticileri ile partililer katılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu Anadolu Yakası Ataşehir ve Ümraniye programı ile ilgili paylaşımı;
Bugün Anadolu Yakası’ndayız.
11.00’de Ümraniye Ataşehir Göztepe Metrosu’nun deneme sürüşünü yapacağız.
12.00’de Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’ni açacağız.
13.00’de Kayışdağı Metro İstasyonundaki Girişimcilik ve Teknoloji Merkezini açacağız.
16.30’da da Ümraniye’de yenilediğimiz Alemdağ Caddesi’nde halk buluşmamız var.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ