logo

Ekrem İmamoğlu, ‘Bizde Tehdit Olmayacak Tahdit Olacak’

Ekrem İmamoğlu, ‘Bizde Tehdit Olmayacak Tahdit Olacak’

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmeciler Esnaf Odası(İSAROD)’nın Ataşehir’deki merkezini ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, “tehdit olmayacak tahdit olacak” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Umum Servis Aracı İşletmeciler Esnaf Odası’nı(İSAROD) ziyaret etti.

Ataşehir’deki dernek binasına giden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, burada bir süre dernek başkanı Hamza Öztürk ve dernek yöneticileri ile görüştü.

Dernek Başkanı Hamza Öztürk, derneğin sorunlarına ilişkin bir dosyayı İmamoğlu’na sunduktan sonra, “İlk başta rehber personelimizin sorunu var. 22 yaşında ve lise mezunu diye bir şart koymuşlar. Arkadaşlarımla birlikte Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye bölgelerine bakan İstanbul İş ve İşçi Bulma Kurumu’na müracaat ettik; bin 500 tane hostes arıyoruz diye. Müracaat eden bir kişi, onun da psikolojik sorunları var” dedi.  Başkan Öztürk üyelerinin en büyük sorununun da plaka tahdidi sorunu olduğunu söyledi.

CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İMAMOĞLU konuşuyor..

Recep Kenan paylaştı: 16 Şubat 2019 Cumartesi

Söz alan İmamoğlu, “Bin 500 talebe bir kişi geliyor diyorsun. Eğer iyi denkleştirilmezse böyle bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kalırsınız. Bir kariyer merkezi kurduk, 4 yılda biz orada 4 bin insana iş bulduk. 40-45 bin insanın da bizde kişisel bilgileri var. Çözüm noktası konusunda en büyük ortağınızın belediye olması gerekli” dedi. Ekrem İmamoğlu, daha sonra derneğin önünde bekleyen esnafa seslenmek için seçim otobüsünün üstüne çıktı.

İmamoğlu, “Bizde size karşı tehdit olmayacak tahdit olacak. Uzun yıllardır sorununuzu biliyorum. Bu sorun, mevcut belediyeyi yöneten insanlar tarafından üretilmiş bir sorundur. Sizi tehdit eden, sizin ekmeğinize ortak olmaya çalışan bir yönetim asla olmayacağız. Ama sizden bir şey isteyeceğiz; güvenli, konforlu ve huzurlu bir hizmet isteyeceğiz. Seçilmem durumunda 6 ay içerisinde plaka tahdit sorununu çözeceğiz” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, daha sonra seçim otobüsünden inerek esnaf ile fotoğraf çektirdi. İmamoğlu, otobüsle Ümraniye’ye geçerek günün kalan kısmında programına Ümraniye’de devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ