logo

Ekrem İmamoğlu, ‘Eşime, Anneme Layık Olmak İçin Çalışacağım’

Ekrem İmamoğlu, ‘Eşime, Anneme Layık Olmak İçin Çalışacağım’

CHP Ataşehir Kadın Kollarının hazırladığı programa katılan Ekrem İmamoğlu, kadınların seçimdeki etkisi ve önemine işaret ederek, “Eşime, anneme layık olmak için çalışacağım.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Millet İttifakı CHP’li İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Benim hayatımda 4 kadın var. Kızıma güzel bir gelecek hazırlamak için, eşime mahcup olmamak için, kız kardeşimin geleceğiyle ilgili umutlarını büyütmek için ve anneme layık olmak için çalışacağım.” Dedi.

CHP’ İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, konuşmasında, ‘‘Hayatımdaki 4 kadının temsilcisi olarak, size de o yakınlığı, o sıcaklığı, o ilgiyi göstermek vazifemdir, aynı zamanda zorunluluğumdur. Ben, sizin desteğinizi almaya geldim. Almadan da salondan çıkmak yok. Alamazsam, akşama kadar tutarım sizi burada.” Diye konuştuktan sonra, “Destek veriyor musunuz?” diye sordu.

Ekrem İmamoğlu salondan gelen olumlu cevap üzerine, “O zaman ben de size layık olacağım. Bize oy veren herkesten isteğimiz, başkaları gibi sokakta kutlama yaptırmayacağız. Çünkü, seçimin kaybedeni yok. -Kazandık, kutlayalım- yok. Bir kişinin bile kalbinin kırılmasını bu kardeşiniz, kabul edemez. Herkes bizim. 1 Nisan´da 16 milyon İstanbulluyla, ‘gönül mitingi´ yapacağız. 16 milyonluk doğal miting istiyorum. O mitingde buluşmak üzere” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ