logo

Ekrem İmamoğlu, ‘Muazzam Bir Çalışmaya İmza Atacağız’

Ekrem İmamoğlu, ‘Muazzam Bir Çalışmaya İmza Atacağız’

CHP 38. Olağan Kurultayı Divan Başkanlığı görevi yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurultay ve sonrası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel’e başarı ve “hayırlı olsun” dileyen İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu‘na da minnet duygularını ifade etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) 38. Olağan Kurultayındaki seçimle CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel’e başarı dileyerek “hayırlı olsun” dedi. İmamoğlu, önceki dönem genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na da minnet duygularını iletti.

MUAZZAM BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATACAĞIMIZI DUYURUYORUZ

İmamoğlu, yerel seçimle ilgili açıklamasında; “Ayırt etmeden insanımıza hizmet etmenin büyük bir seferberliği olarak yaptığımız belediyecilik hizmetimizi, bir sonraki 5 yılda taçlandırmak adına, çok daha güçlü, çok daha kararlı bir çalışmayı hep birlikte, muazzam bir çalışmaya imza atacağımızı duyuruyoruz.” Dedi.

İMAMOĞLU “HAYIRLI OLSUN” DİLEKLERİNİ İLETTİ

İstanbul’daki yurt açılışında basın mensuplarına açıklamalarda “hayırlı olsun” dilekleri bulunduğunu aktaran Ekrem İmamoğlu, “Mensubu bulunduğum partinin yeni dönemde Genel Başkanı olan Sayın Özgür Özel’e başarılar diliyorum ve görevi hayırlı uğurlu olsun. 13 yılı aşkın süredir partimize hizmet eden ve çok değerli işlere imza atan, saygıdeğer önceki dönem genel başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da buradan minnet duygularımı iletiyorum.” Dedi.

ÇOK GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Çok güzel başarılara imza atacakları çalışmalar yapacağını söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu, “Önümüzde çok kıymetli bir yerel seçim var. Göreceksiniz, ayırt etmeden insanımıza hizmet etmenin büyük bir seferberliği olarak yaptığımız belediyecilik hizmetimizi, bir sonraki 5 yılda taçlandırmak adına, çok daha güçlü, çok daha kararlı bir çalışmayı hep birlikte, başta İstanbul olmak üzere, 39 ilçesinde ve bütün Türkiye’de muazzam bir çalışmaya imza atacağımızı, buradan bütün ülkemizin insanlarına, yurttaşlarıma duyuruyoruz. Çok güzel başarılara imza atacağız. Yolumuz açık olsun. Başarılarla dolu bir dönemi ülkemizde yaşatalım.” Şeklinde konuştu.

CHP KURULTAYI DEMOKRASİNİN KANITI VE İMZASIDIR!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Kurultayımız hayırlı olsun. Çünkü dünkü kurultay, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve insanlarımız adına, ‘Bu ülkede demokrasi var’ın kanıtı ve imzasıdır. Onun için, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir ‘hayırlı olsun’ da ona. Güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti, güçlü demokrasi, güçlü bireyler, evrensel değerleri yükselmiş, 86 milyon insanın varlığı… İşte o zaman Gazze’de de insanlık dramı yaşanmaz. Ukrayna’da da savaş olmaz.”

GÜÇLÜ TÜRKİYE, ‘YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ’ İLKESİ ÜZERİNDE YÜKSELİR

“Güçlü bir Türkiye, ‘Yurtta barış dünyada barış’ ilkesinin üzerinde yükselen bir Türkiye’dir. O bakımdan, sorumluluğumuz sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve milletine değil, inanın ki bu kadim topraklarda yaşayan herkesin, insanlık tarihinin beşiği olan bu topraklarda yaşayan herkesin ve Atatürk’ün izinde yürüyen herkesin bir sorumluluğu da insanlığa ve dünyayadır.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ