logo

Ekrem Köse Hemşeri Derneklerini Onursal Adıgüzel ile Buluşturdu

Ekrem Köse Hemşeri Derneklerini Onursal Adıgüzel ile Buluşturdu

Ekrem Köse öncülüğünde düzenlenen sahur programında Ataşehir’deki hemşeri dernekleri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ile buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, İASKF Başkan Yardımcısı, Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı ve  Ataşehir Çamolukspor Kulübü Başkanı Ekrem Köse öncülüğünde düzenlenen sahur programında Ataşehir’deki hemşeri dernekleri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ile buluştu.

Taç Spor tesilerinde gerçekleştirilen Sahur Parogramı ile ilgili açıklama yapan Ekrem Köse, yaptığı paylaşıda, “Sahur programımıza katılan, Ataşehir Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel’e, Sağlam Adam Göksel Sağlam’a, Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Erzincan, Sivas, Ordu, Amasya, Çankırı, Bolu, Kastamonu ve Sinop’lu hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Düzenlenen Sahur Organizasyonu için Ekrem Köse’ye teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, bu birlikteliğini ve beraberliğin devam etmesi dileğinde bulundu.

Ataşehir’deki spor kulüpleri, hemşeri dernekleri ve STK’lar ile her zaman birlikte çalıştıklarını ifade eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, İASKF Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ataşehir Çamolukspor Kulübü Başkanı  Ekrem Köse, “Biz büyük bir aileyiz. Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Yeni dönemde büyük bir destekle seçime gidiyoruz. Sizlerin desteğiyle kazanacağız. Şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ