logo

ELAZIĞ İL EMİNYET’E BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRI

ELAZIĞ İL EMİNYET’E BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRI

son_dakika_patlamaSabah Saat 09:20’da Malatya yönünden Elazığ girişindeki İL Emniyet Müdürlüğü yakınlarında bombalı araçla terörsaldırısı düzenlendi. Çok sayıda yaralı olduğu bildiriliyor.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bu sabah PKK’lı teröristler bomba yükle araçla saldırı düzenledi. Patlamada 3 polis şehit oldu, çok sayıda yaralı var.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığını açıkladı.

ELAZIĞ’DA PATLAMA

Malatya Elazığ yolu üzerindeki, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı’nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı saat 09.20’de yapıldı. Teröristler bomba yüklü aracı kent merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan 4 katlı Emniyet Müdürlüğü’nün hemen yanındaki otoparka giden yolda infilak ettirdi.

Patlamayla Emniyet Müdürlüğü binasının ön cephesi büyük hasar görüp, ağaçlar köklerinden sökülürken; yerde büyük bir çukur oluştu. Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 3 polisin şehit olduğu,  sivillerin de olduğu 14’ü ağır, 146  kişi yaralandı.

Emniyet Müdürlüğü yakınından silah sesleri geldiği, çatışma yaşandığı bilgisi geliyor. Silah seslerinin duyulduğu bölgeye yaralılar için çok sayıda ambulans sevk edildi.

KAN ANONSLARI YAPILIYOR

Hastanelere kaldırılan yaralılar için kan anonsları yapıldı. Patlamanın meydana geldiği bölge güvenlik çemberine alınırken, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ