logo

Eldivan Yağlı Çöreği Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Aldı

Eldivan Yağlı Çöreği Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Aldı

Çankırı ilçesi Eldivan Belediyesi adına başkan Mustafa Lafçı tarafından başvurusu yapılan “Eldivan Yağlı Çöreği” için “Coğrafi İşaret Tescil Belgesi” alındı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Eldivan Yağlı Çöreği” için Türk Patent ve Marka Kurumu‘ndan “Coğrafi İşaret Tescil Belgesi” alındı. Eldivan kirazı için de Türk Patent ve Marka Kurumu’na “Coğrafi İşaret Tescil Belgesi” tescil başvurusu yapıldı.

 “Eldivanımıza Hayırlı Olsun!”, “İlkleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyoruz!” paylaşımı ile “Eldivan Yağlı Çöreği” “Coğrafi İşaret Tescil Belgesi” alındığını açıklayan Eldivan Belediye başkanı Mustafa Lafçı, paylaşımında, “Eldivan Yağlı Çöreği”nin coğrafi işaret tescilini yapmış olduğumuz girişimler sonucu bugün almış bulunmaktayız.” Dedi.

“Eldivan Yağlı Çöreği” tescilinden sonra “Eldivan Kirazı” için de Coğrafi İşaret başvurusunu yaptıklarını kaydeden Eldivan Belediye başkanı Mustafa Lafçı, açıklamasında, “Aynı zamanda yine bugün ELDİVAN KİRAZIMIZIN COĞRAFİ İŞARET başvurusunu da yapmış bulunmaktayız.” İfadelerine yer verdi.

BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

 “Eldivan Yağlı Çöreği” coğrafi işaretinin İl bazında 6., ilçeler bazında ilk coğrafi işaret olması sebebiyle bir ilki daha gerçekleştirildiğine işaret eden başkanı Mustafa Lafçı, “Yine bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

“Eldivan Yağlı Çöreği” “Coğrafi İşaret Tescil Belgesi”nin ilçesi için hayırlı olması dileğini dile getiren Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafçı, sosyal medyada emeği geçenlere teşekkür ederek, “İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Arı, KUZKA İl Koordinatörü Sn. Mahmut Oral Taşcı, Özener Marka Tescil firması sahibi Sn. Huriye Özener ve Fen İşleri Müdürümüz Sn. Mehmet Ayhan’nın katılımları ile gerçekleştirilen organizasyonda teslim aldığımız tescil belgesinin ELDİVANIMIZA Hayırlı olmasını diler emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Paylaşımını yaptı.

ELDİVAN BELEDİYESİ DUYURDU

Eldivan Belediyesi tarafından Eldivan Yağlı Çöreği Coğrafi İşaret alınması ile ilgili şu açıklama yapıldı:

ELDİVAN YAĞLI ÇÖREĞİMİZİN Coğrafi İşaret Tescil Belgesini bugün Belediye Başkanımız Sn.Mustafa LAFCI Tarafından Almış Bulunmaktayız. Ayrıca Kirazımızında Tescil işlem Başvurusu Yapılmıştır.

İlçemize Hayırlı Olsun

İlçemizin Sesini Her Ortamda Duyurmaya Kararlıyız

#Aşkilekoşanyorulmaz

#Gönülbelediyeciliği

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ