logo

Emekçi Kadınlar Gününde Kadın Çalışanlarına İzin Uygulaması

Emekçi Kadınlar Gününde Kadın Çalışanlarına İzin Uygulaması

“İnsan Odaklı Sağlık Felsefesi’’ ile hareket eden ilaç şirketi Humanis, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde kadın çalışanlarına izin uygulaması başlattı.

Humanis 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde hayatın her alanında kadın çalışanlarının yanında olduğunu bir kez daha hissettirdi.

“BAKIMDA, KEYİFTE, EMEĞİNDE SENİNLE BİRİZ”

Benimsediği “İnsan Odaklı Sağlık Felsefesi’’ doğrultusunda hareket eden ilaç şirketi Humanis, sektörde bir ilki gerçekleştirdi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde kadın çalışanlarına izin uygulamasını başlattı…

İlaç sektörünün en hızlı büyüyen şirketi Humanis, tüm dünyada kadınların ekonomik, politik ve sosyal başarılarına odaklanılan bu önemli günde, kadın çalışanlarını özel hissettirmek adına bir kutlama gerçekleştirdi. “Hayatın Her Alanında Seninle Biriz.” diyerek şirketindeki tüm kadın çalışanların her zaman yanında olduğunu vurgulayan Humanis, 8 Mart günü öğleden sonra tüm kadın çalışanlarının idari izinli olacağını duyurdu. Ayrıca sunduğu hediyeler ile de o gün keyifli vakit geçirmelerine, kendilerini özel hissetmelerine olanak tanıdı.

Humanis İnsan ve Kültür Müdürü Filiz Kaner, “Atatürk’ün, ‘Mümkün müdür ki; bir cismin yarısı toprağa zincirlerle bağlı kaldıkça öteki kısmı göklere yükselebilsin’ sözüyle anlattığı gibi Humanis, kadın ve erkeğin iş hayatında eşit şekilde var olması gerektiğine inanan ve şirketini geleceğe bu felsefe ile taşıyan bir kuruluş. Kadın çalışma arkadaşlarımızın iş hayatındaki emeklerini, sağladıkları katma değeri takdir edip, hayatlarının her alanında yanlarında olmaya çalışmak şirket yönetimimiz ile İnsan ve Kültür ekibimizin en önemli önceliklerindendir. Onların katkıları ve başarıları, şirketimizin büyümesini ve gelişimini sağlamaktadır. Humanis ailesi olarak, kadınlarımızın mutluluğunu önemsiyor ve bu özel günde, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ