logo

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi Ödenecek Tarih Açıklandı

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi Ödenecek Tarih Açıklandı

Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödenme tarihini açıklayan Bakanı Selçuk, 12 milyon emekliye ikramiyelerinin 17-29 Temmuz arasında ödeneceğini belirtti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıklarıyla hesaplara yatırılacağını belirtti.

Yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihlerinde ödeneceğini açıklayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Zamlı Temmuz ayı aylıklarıyla Kurban Bayramı ikramiyelerinin; SSK’lı emekliler için 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkurlu emekliler için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını kaydetti.

Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilerin Ağustos ayına ilişkin aylıklarının Kurban Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle temmuz aylık farkı, ağustos aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleriyle birlikte ödeneceğini aktaran Selçuk, Ziraat Bankasından her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz’da, 3. 4. ve 5. gününde aylıklarını alanlar da 29 Temmuz’da ödeme yapılacağını, diğer bankalardan aylık alan emeklilere ise 28 Temmuz’da ödeme yapılacağını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ