logo

Erdal Yılmaz 1. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı

Erdal Yılmaz 1. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı

erdal-yilmazAK Parti İstanbul İl yöneticiliği görevi yapan Erdal Yılmaz  7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde İstanbul 1. Bölge’den milletvekili aday adayı oluyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi öncesi yeni il yönetiminde görev almayacağını açıklayan Erdal Yılmaz, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde İstanbul 1. Bölge’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacağı ifade ediliyor.

Aziz Babuşçu başkanlığındaki AK Parti İstanbul İl yönetiminde 4 yılı görev yapan Erdal Yılmaz Çankırı’nın ve Çankırılıların siyasette ön saflarda yer alması doğrultusunda önemli çalışmaları ve etkisi olduğu biliniyor.

ERDAL YILMAZ KİMDİR?

7 Eylül 1969 Çankırı-Kurşunlu doğumlu olan Erdal Yılmaz ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul´da, yüksek öğrenimini de 1986-1990 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesinde ilk 10 içinde tamamladı. Çalışma hayatına vatani görevini müteakiben 1991 yılında Sabancı Holding bünyesinde başladı. Kısa sürede üst düzey yönetici vasfını kazanarak 1995 yılında Şişecam grubuna transfer oldu. 1998 yılında Şişecam´dan ayrılarak kendisine ait olan Kapsangrup isimli firmada faaliyete başladı. Kapsangrup şu anda sektörünün lider firması olarak faaliyet göstermekte ve Gebze´de Güzeller Organize Sanayiinde yer almakta. Erdal Yılmaz, çeşitli STK´larda görev almakla birlikte son olarak  Ak Parti İstanbul İl Yöneticisi olarak görev yaparken milletvekili aday adaylığı gerekçesi ile yeni yönetimde görev almadı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ