logo

Erdoğan, ‘2023 Cumhur İttifakı’nın Zafer Yılı Olacak’

Erdoğan, ‘2023 Cumhur İttifakı’nın Zafer Yılı Olacak’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olarak girdiği AK Parti 7. Olağan Kongresi, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti 7. Olağan Kongresindeki seçimde Genel Başkan ve yönetim organları için oylama yapıldı. Kongrede yapılan tüzük değişikliği ile Merkez Karar Yönetim Kurulu’nu 75 kişiye çıkartıldı.

MERKEZ KARAR VE YÖNETİM KURULU (MKYK) OLUŞTU

Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın tek aday olarak girdiği seçimde geçerli oyların tamamını alarak yeniden genel başkan seçildiği. AK Parti 7. Olağan Kongresinde, parti organlarının seçimi de yapıldı. Ak Parti kongresindeki seçimle yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) kadrosu da oluştu.

“2023’ÜN MANİFESTOSU”NU İLAN ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023’ün manifestosu” olarak ilan ettiği konuşmasını, AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin yapıldığı Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında, “Uzunca bir süredir takip ettiğimiz rotamızın adı olan 2023 hedeflerimizi yeni bir başlangıç hâline dönüştürerek, 21. yüzyılı ve ötesini kuşatacak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa ediyoruz.” Dedi.

DELEGELERİN 1428 GEÇERLİ OYUNUN TAMAMINI ALDI

Genel başkanlığa tek aday olarak gösterilen Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldiği salonda, oyunu 1 No’lu sandıkta kullandı. Genel Başkanlığın tek adayı Recep Tayyip Erdoğan, delegelerin 1428 geçerli oyunun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığı’na yeniden seçildi.

ZİLLET İTTİFAKI DA KENDİ YOLUNA DEVAM ETSİN”

2023’ün Cumhur İttifakı’nın zafer yılı olacağını vurgulayarak teşekkür konuşmasına başlayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında, “MHP’ye ve Devlet Bahçeli’yi de anarak “2023, Cumhur İttifakı’nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Cumhur İttifakı bir masa başı ittifak değil, gönül mutabakatıdır. Zillet İttifakı da kendi yoluna devam etsin” ittifakın devamı yönünde kararlılıklarının altını çizdi.

SEÇİLEN TÜM ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, delegelere teşekkür eden Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Şahsımı bir kez daha başkanlık görevine layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” Dedi.

‘2023 CUMHUR İTTİFAKI’NIN ZAFER YILI OLACAK’

Erdoğan konuşmasında, “2023 Cumhur İttifakı’nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Cumhur İttifakı masa başı ittifak değil gönül mutabakatıdır. Dolayısıyla bir yerlere çekip çevirmeye çalışanlar boşuna uğraşıyorlar. Zillet ittifakı içinde olanlar yollarına devam etsinler. Ülkemize yaptığımız yolculuğunu Cumhur İttifakı olarak devam edeceğiz. Hiç kimseyi ayırmadan 84 milyonun birliği için bir araya geldiğimizi ortaya koyacağız.” İfadelerine yer verdi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük reformları iktidarının dönemine sığdırdıklarını kaydeden Ak Parti Lideri Erdoğan, yeni ve sivil bir anayasa başta olmak üzere vaatlerini gerçekleştirmede kararlı olduklarını vurguladı.

https://twitter.com/i/broadcasts/1BRJjBrzddRJw

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ