logo

ERDOĞAN BAYRAM NAMAZINDA MİMAR SİNAN CAMİİ’NDE

ERDOĞAN BAYRAM NAMAZINDA MİMAR SİNAN CAMİİ’NDE

Ramazan Bayramı namazını İstanbul Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz esnasında yaşadığı rahatsızlığa da değindiği açıklama yaptı.

İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde Bayram Namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz esnasında yaşadığı rahatsızlıkla ilgili, “Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım” şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramı namazını İstanbul Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, camide namaz kıldığı esnasında şekere bağlı olduğunu açıkladığı kısa süreli tansiyon rahatsızlığı yaşadı.

Ramazan Bayramı namazını Mimar Sinan Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı eşlik etti.

Bayram namazından sonra vatandaşlarla bayramlaşan,  çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarının bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Camide namaz esnasında şekere bağlı olarak yaşadığı kısa süreli tansiyon rahatsızlığı ile ilgili sorulan soruya verdiği cevapta sağlığının yerinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın İslam dünyasının birliğine, beraberliğine ve barışına vesile olması temennisinde bulundu.

Açıklamasında, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, birlik beraberliğin önemini vurgulayarak; “Birliğimiz, beraberliğimiz bizim için çok çok önemli. İnşallah dünya barışı, İslam dünyasının dini bayram olarak çok çok önemsediği bu bayramımız inşallah bir milât olacaktır. Ve temennimiz, duamız, bununla birlikte alemi İslam’da yeni bir dönemin başlangıcına vesile olsun istiyoruz. Zira tüm İslam dünyasında adeta bir parçalanma, bir bölünme havası estirmek isteyenler var ve temenni ediyorum ki bunlar Ramazan Bayramıyla birlikte çok daha farklı bir uyanışa vesile olacaktır” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ