logo

Erol Tepebaşı CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı

Erol Tepebaşı CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı

ÇERDEB Başkanı ve ÇANDEF Genel Bakan Yardımcısı, CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Erol Tepebaşı, 31 Mart Yerel seçiminde CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Bakan Yardımcısı, İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB), CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Erol Tepebaşı, 7. sıradan CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Kendisin listesine alarak aday gösterten Maltepe Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Kılıç’a teşekkür eden CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Erol Tepebaşı 7. sıradan CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu şu açıklamayla duyurdu; “CHP Maltepe Belediyemiz 7.sıra meclis üyesi adayı oldum. Sizlerin varlığı ve gücü sayesinde bu noktaya geldim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Beni kısa sürede tanımasına rağmen bu göreve layık gören Ali Kılıç başkanıma çıkmış olduğum siyaset yolunda bana her anlamda destek olan referans veren Battal İlgezdi başkanıma çok teşekkür ederim. Maltepe ilçemizde de tüm gönül dostlarım hemşehrilerim ve Maltepeli tüm komşularımla belediyemiz ile arasında köprü olacak sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğim.Hepinizin desteğini bekliyorum. #martınsonubaharolacak inşallah.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ