logo

17 Ekim 2014

ERZİNCAN REFAHİYELİLER BULUŞUYOR!

ERZİNCAN REFAHİYELİLER BULUŞUYOR!

erzincan_refahiye_dernekRefahiye Kültür ve Dayanışma Derneği ‘İstanbul’da Büyüyen Refahiye’ sloganı ile bütün Refahiyelilerin katılımını bekledikleri yeni organizasyonlar düzenliyor.

REFAHİYE KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ ”İSTANBUL’DA BÜYÜYEN REFAHİYE”sloganı ile yola çıkarak 26 Ekim 2014 tarihinde bütün Refahiyelilerin katılımını bekledikleri organizasyonlarla bir araya geliyor.

Dernek Başkanı MAHMUT KUMBAR ve yönetim kurulunun büyük özveri ile hazırladıkları organizasyonların geliri ile Kagıthane Okmeydanı’nda mevcut olan dernek merkezinin İstanbul Anadolu yakasında daha büyük bir hizmet alanına kavuşturmak amacında olduklarını dile getiren yönetim kurulu üyesi LEVENT OCAKCI, ulaşımının daha kolay ve rahat hizmet verebilecekleri bir yer araştırıp orada dernek merkezini hizmete sunacaklarını söyledi.

Programın ilkinin 26 Ekim 2014 pazar günü ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ’NDE Saat:13.00-17:00 arası ÜCRETSİZ yapılacağını ve sürpriz sanatçıların yer alacağı, Refahiye içerikli slayt gösteriler ve davul zurna eşliğinde yöresel halk oyunlarının sergileneceğini belirtti. Şölenin bitiminde Refahiyelilerin katılımı ile 19:00-23:00 arası ÇEKMEKÖY TURGUT ÖZAL KÜLTÜR MERKEZİ’nde yemekli gecede bir arada doyumsuz ve eğlenceli gecenin bütün hazırlıklarının bittiğini, çok titiz ve özenli hazırlandıklarını dile getiren REFAHİYE KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ Yönetim Kurulu üyesi LEVENT OCAKCI bütün Refahiyelileri programa davet ettiklerini ve beklediklerini dile getirdi.

HABER: HASİBE GÜR

erzincan_refahiye_dernek_davetiye

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ