logo

‘Esenler’in Kaderinde Çankırılıların İmzası Olacak’

‘Esenler’in Kaderinde Çankırılıların İmzası Olacak’

esenler_genel _kurul (1)Esenler Çankırılılar Derneği Olağanüstü Genel Kurulu ÇANDEF yöneticilerinin katılımı ile Esenler Topbaş kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mustafa Kaplan yine Başkan. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Esenler Çankırılılar Derneği 1. Olağanüstü Kongresi açılışta yapılan Divan Heyeti seçimi ile başladı. Genel Kurula, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz,  Bayrampaşa Belediye meclis Üyesi İsmail Suaydın, Erol Tepebaşı, Mehmet Güneş ve Mehemt Altıntop’un da aralarında bulunduğu ÇANDEF yöneticileri, siyasi parti, dernek birlik ve STK temsilcileri, değişik partilerden Çankırılı milletvekili aday adayları katıldı.

Ömer Lütfü Özenç’in başkanlığa seçildiği Divan, üyeler Mehmet Altıntop ve Mustafa Çestan’dan oluştu.

Saygı duruşu ve İstiklal arşı sonrası kürsüye gelen Başkan Mustafa Mustafa Kaplan yaptığı konuşmayla, Esenler Çankırılılar Derneği’nin faaliyetlerini özetleyerek; 2008’de kurulan derneğin başkanlığında 3. dönemini tamamladığını başkanlıkta 3 dönem kuralının işletilmesini istedi.

esenler_genel _kurul (1) -

“Esenler’de Çankırı Rüzgarı Esecek”

Seçim öncesi konuşan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çanakkale şehitlerini anarak Çanakkale Haftası’nı kutladı. STK’lardaki genel kurulların yenilenme olduğunun altını çizen Zekeriya Açıkgöz, yenilenen yönetimlerin çalışma heyecanının da arttığını ifade ettiği konuşmasında; “Dernekçilik konusunda Çankırı olarak iyi bir yerdeyiz. İstanbul’da ayda bir etkinliğimiz düzenleniyor. Derneklerimiz, Vakfımız ve Federasyonumuzun düzenlediği bu etkinlikler Çankırı’mızın tanıtımında çok etkili oluyor. Bu gün düzenlenen bu etkinliklerle de Esenler’de Çankırı rüzgarı esecek” dedi.

Faliyet raporunun okunması sonrası okunan gelir gider ile tahmini bütçe oybirliği ile kabul edilerek ibra edildi. Tahmini bütçenin de oy birliği ile kabulü sonrası yönetim kurulu seçimlerine geçildi.

Tek listeyle girilen seçimde oy birliği ile Mustafa Kaplan ve listesi yeni dönemde derneğin yönetiminde görevini aldılar.

Yönetim kurulu üyelerinin seçimi sonrası yönetim tarafından verilen tüzük değişiklikleri ile yönetim Genel Kurulda İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)’na ve Esenler Dernekler Federasyonu’na delege gönderme yetkisi aldı. Alınan bu yetki sonrası ile önerilen delege listeleri oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Çankırılı milletvekili aday adayları kendilerini tanıttıkları kısa konuşmalarla hemşerilerinin desteğini istediler.

Kongre sonrası ÇANDEF eski Genel Başkanı Vahap Yartaş ve başkanlar Ömer Lütfü Özenç ile Zekeriya Açıkgöz’e plaket takdim edildi.

esenler_genel _kurul (1) -

Tekrar başkanlığa seçilen Mustafa KAPLAN’ın Esenlerin kaderinde Çankırılıların imzasının olacağını ve Esenler’de Çankırı rüzgarı estirileceğini söylediği, Esenler Çankırılılar Derneği 1. Olağanüstü Kongresi’nde yapılan seçimle göreve gelen

Esenler Çankırılılar Derneği yönetim kurulu üyeleri (Asil):

  1. MUSTAFA KAPLAN (BAŞKAN)
  2. ENGİN TEPEÇAM
  3. AHMET ÇAYIR
  4. SASDIK KAMÇI
  5. DURSUN AKSOY
  6. HALİL KIRMIZIGÜL
  7. SUPHİ ÜNAL
  8. ARİF ERDEMOĞLU
  9. MUSTAFA KARA

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ