logo

Eston Çamlıevler Sitesi Çalışanları Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Eston Çamlıevler Sitesi Çalışanları Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

icerenkoy_eston_disk-toplu_sozEston Çamlıevler Sitesi Çalışanları, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko’nun da katıldığı törenle toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

14 yıldır DİSK Genel İş Sendikasına bağlı olarak çalışan ve halen 37 işçinin çalıştığı Eston Çamlıevler Sitesi işçilerinin sözleşmeleri 2 yılda bir yenileniyor.

İçerenköy’deki Eston Çamlıevler Sitesi’nde düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko ile birlikte; DİSK Genel İş İstanbul Konut İşçileri Şube Başkanı Nebile Çetin Irmak, CHP Parti Meclis Üyesi Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, DİSK Genel İş Sendikası İstanbul şube başkanları, Eston Çamlıevler Sitesi yöneticileri Sevgi Uluğ, Kazım Dayan ve Ümit Akyüz, DİSK Konut İş Şubesi üyesi site çalışanları ile site sakinleri katıldı.

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Konut İşçileri üyesi konut işçilerinin zor koşullarda çalıştığını belirten DİSK Genel Başkanı Kani Beko 37 konut işçisini kapsayan ve törenle imzalanan toplu iş sözleşmesinin, çalışanlara ve site yönetimine hayırlı olmasını diledi.

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Konut İşçileri üyesi Eston Çamlıevler Sitesi çalışanlarının toplu iş sözleşmesine şahitlik etmekten gurur duyduğunu belirten CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, kendisinin de sendika temsilciliği yaptığını belirtip; CHP ilçe başkanı olarak emekçilerin sorunu varsa orada olmaya çalıştıklarını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ