logo

FARKINDALIK PLATFORMU DOSTLARIYLA İFTARDA

FARKINDALIK PLATFORMU DOSTLARIYLA İFTARDA

farkinadlik_platformu_iftar (-0)Farklı meslek mensubu, farklı düşünce ve görüşlerin ortak paydada buluştuğu “Farkındalık Platformu” üyeleri ve dostları basının da katıldığı İftar sofrasında tanıştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mesut Solak’ın Başkanı olduğu Farkındalık Platformu Yönetim Kurulu tarafından Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de düzenlenen iftar programına, aralarında her görüşten siyasetçi, sinema ve tiyatro sanatçıları ve iş adamları ile basın mensupları katıldı.

farkinadlik_platformu_iftar (13)

Farkındalık Platformu; hayata farkındalık katabileceğine inanan, değişik meslek grubu mensuplarını, farklı düşünce ve görüşleri ortak paydada buluşturduğu, kendi üyeleri arasında birlik dayanışma ve iş birlikleri yaparken, yapacağı sosyal sorumluluk projeleri ile toplumda farkındalık yaratmak için çalışan bir sivil toplum kuruluş.

farkinadlik_platformu_iftar (1)

HAYATA FARKINDALIK KATABİLECEĞİNE İNANANLARI BULUŞTURDU

Başkan Mesut Solak konuşmasında Farkındalık Platformu’nu “Hayata farkındalık katabileceğine inanan, farklı düşünce ve görüşlerini ortak paydada buluşturabilen, kendi üyeleri arasında birlik dayanışma ve iş birlikleri yaparken, yapacağı sosyal sorumluluk projeleri ile toplumda farkındalık yaratmak için çalışan bir sivil toplum kuruluşu” olarak açıkladı.

farkinadlik_platformu_iftar (11)

FİKRİ TEMELİ 1 YIL ÖNCE ATILDI

“Bizler kendi içimizde paylaşmanın ve dayanışmanın yaratacağı ivme ile yeni sinerjiler yaratırken, çevremize, insanımıza kısacası ülkemize yararlı ve duyarlı işler yapmanın mutluluğunu yaşayacağız” diye konuşan Farkındalık Platformu Başkanı Mesut Solak, kuruluş çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydederek; “Fikir olarak temeli yaklaşık 1 yıl önce atılan Farkındalık Platform fikri, o günden bu yana kendi çevresinde oluşumunu tamamlamaya devam etmektedir.

farkinadlik_platformu_iftar (4)

BİRÇOK İL FARKINDALIK OLUŞUMUNU HAREKETE GEÇİRMEK İSTEĞİNDE

İstanbul dışında da yapılanma çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Mesut Solak, “Sadece İstanbul değil Ankara, Antalya, Edirne, Bursa, izmir, Mardin, Urfa gibi çok değişik konuma sahip illerden dostlarımız bu süre içinde, sosyal medya paylaşımlarımızdan yola çıkarak bizlerle bağlantı kurmakta  ve buralarda da farkındalık oluşumunu harekete geçirmek isteğindeler” dedi.

EYLÜL’DE PROJELERİMİZİN AÇIKLANACAK

Üyeler ve dostlarının bir araya geldiği iftar programında konuşan Farkındalık Platformu Başkanı Mesut Solak, “Bu gece attığımız bu tanışma adımından sonra siz değerli dostlarımız ile birebir ziyaretlerimizi yaparak fikir alışverişinde bulanacağız. Araya girecek olan yaz tatili nedeniyle Eylül ayında daha geniş bir katılımla projelerimizin açıklanacağı kahvaltı programı ile tekrar bir araya geleceğiz” seklindeki konuşmasıyla Eylül ayında yapacakları atılımın sinyalini verdi.

farkinadlik_platformu_iftar (3)

BİRLİKTE OLMANIN ADRESİ OLACAK

Solak Farkındalık Platformu’nun çalışmaları konusunda iddialarını, “Kısacası birlikte olmanın, beraber üretmenin paylaşmanın ve bunları toplum yararına, insanlık yararına kullanmanın adresi olacaktır farkındalık platformu” sözleri ile tamamladı.

farkinadlik_platformu_iftar (10)

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de düzenlenen Farkındalık Platformu tarafından düzenlenen iftar programına; Ataşehir eski ilçe başkanı Erdal Uçar, CHP Ataşehir yönetim kurulu üyesi Yasemin Çuhadar, CHP Ataşehir eski Kadın Kolları başkanı Sakine Yeşildağ, Ataşehirli işadamları İler Alkun ve Recep Akçay, sinema ve tiyatro oyuncuları Sinan Bengier, Çetin Altay, Bahtiyar Engin, Erkan Can, Cüneyt Arda Pamuk, İstanbulum Gazetesi İmtiyaz sahibi Önder Kavalcı, Yazı İşleri Müdürü Derya Arslan, Muhabir Ali Bal, Kadıköy Life Dergisi sahibi Kadir Toprakkaya, İTV Haber Sitesi sahibi Recep Kenan, Ataşehir’de Gündem Gazetesi Editörü Kadir İncesu, Bitaraf Gazetesi muhabiri Melike Acur katıldı.

farkinadlik_platformu_iftar (2-)Farkındalık Platformu Başkanı Ve Yönetimi;

BAŞKAN:
Mesut Solak

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

Gökhan kaya

Açelya Koçhan

Can serdar öney

Erdoğan Özden

Recep Ali Kantarcı

Alp Demirkaya

Zuhal Solak

Çiğdem Özden

Güzin Anbar

Ömer Kavas

farkinadlik_platformu_iftar (5)farkinadlik_platformu_iftar (7)farkinadlik_platformu_iftar (8)farkinadlik_platformu_iftar (9)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ