logo

FARKINDALIK PLATFORMU’NDAN FARKLI KAMPANYA

FARKINDALIK PLATFORMU’NDAN FARKLI KAMPANYA

farkindalik_platformuSosyal projelere öncülük eden Farkındalık Platformu, farklı bir kampanya başlatarak, kader mahkumu annelerin 0-6 yaş gurubu çocuklarına destek oluyor.

Kurulduğu günden bu yana toplumda farklı sosyal projelere öncülük eden Farkındalık Platformu cezaevlerinde anneleri ile birlikte yaşamak zorunda olan 0-6 yaş çocukların ihtiyaçlarının sağlanması yardım kampanyası başlattı.

Konu hakkında sorularımızı yanıtlayan farkındalık platformu başkanı Mesut solak şunları söyledi.”Bu konuya ilk duyarlılık gösteren sevgili Serap Bingöl arkadaşımız oldu. Bize anlattıkları gerçekten son derece düşündürücüydü. Biliyorsunuz 6 yaşına kadar çocuklar cezaevlerinde anneleri ile birlikte büyümek zorundalar. Onların en temel ihtiyaçları olan bebek bezi biberon gibi malzemeler bile eksik.Bizde bu konuda bir kampanya başlattık. Kullanılmış oyuncak ve kıyafetten aklınıza ne gelirse ihtiyaç listesinde. Hiç bir şey bulamıyorsanız bir paket çocuk bezi alarak bile katkı sağlayabilirsiniz. Bunlar bir defalık değil sürekli gerekli malzemeler. Farkındalık platformu olarak şu an bir tarih koysak da bu çalışmamızı değişik tarihlerle tekrarlayacağız. Unutmayalım ki orada dünyaya gelmek ve büyümek o çocukların tercihleri değil. Bir gün gerçek hayata döndüklerinde o çocuklar bizim geleceğimiz olacaktır”dedi Toplanan yardımların Serap Bingöl aracılığı ile Bayrampaşa Kadın cezaevinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten solak,katkıda bulunmak ve bilgi almak isteyenlerin  facebook.com/farkındalıkplatformu adresini ziyaret etmelerini gerektiğini belirti.

farkindalik_platformu_1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ