logo

Fatih Portakal’ın Ana Haberine 3 Kez Yayın Durdurma Cezası

Fatih Portakal’ın Ana Haberine 3 Kez Yayın Durdurma Cezası

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yapılan son toplantıda Fatih Portakal’ın sunduğu Fox TV’deki ana haber programına 3 kez yayın durdurma cezası verildi.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) bugün yaptığı toplantıda Türkiye’nin en çok izlenen haber programı FOX Ana Haber’e 3 kez yayın durdurma cezası verdi.

RTÜK Üst Kurulu’nda yapılan son toplantıda, Fatih Portakal’ın sunduğu FOX Ana Haber’deki 30 Mart, 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde ‘yayın ihlali’ iddiaları gündeme geldi.

Portakal’ın CHP’li belediyelerin yardımlarının engellenmesine, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın siyasallaşmasının ve tüm devletlerin yoksullaştığına yönelik tespitleri ‘ihlal’ olarak değerlendirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ve Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK) sunucu Fatih Portakal hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Erdoğan’ın, sosyal medyada yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadeler paylaştığı iddiasıyla Portakal hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ