logo

Fenerbahçe Futbol Takımının Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Fenerbahçe Futbol Takımının Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen gecede Süper Lig’in 2019-2020 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Forma tanıtımı için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bir gece düzenlendi. Organizasyona Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal, futbol takımı sportif direktörü Damien Comolli, Fenerbahçeli oyuncular ve davetliler katıldı.

Futbolcular Max Kruse, Vedat Muric, Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues sarı-lacivertli takımın yeni sezon formalarını giyerek podyumda tanıtımı yaptılar.

Fenerbahçe’nin 2019-2020 sezonu boyunca giyeceği, adidas tarafından hazırlanan formaların tanıtımı, 18 Temmuz Perşembe günü Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen özel bir davetle yapıldı. Fenerbahçe futbol takımı oyuncularının da ekip olarak katıldığı davet, Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi bir araya geldiği sezona başlangıç kutlaması çerçevesinde, enerji dolu bir konseptle gerçekleşti.

Fenerbahçe’nin #BurasıKadıköy sloganı ile tanıtılan 2019-2020 sezonu formaları; Fenerbahçe’yi temsil eden, her bir dokusu ile “Sarı Lacivert”i ve Fenerbahçeliliği çağrıştıran Kadıköy ruhunu; Türkiye’nin, Anadolu’nun dört bir yanındaki Fenerbahçelilerle paylaşmayı ve milyonlarla buluşturmayı hedefliyor. #BurasıKadıköy sloganı, Fenerbahçe’nin, Saracoğlu’nda ve deplasmanlarda bu sezon camiasının sonsuz desteğiyle ortaya koyacağı iddia ve inancını da perçinliyor.

Fenerbahçe futbol takımlarının 2019-2020 sezonu formaları, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi www.fenerium.com, adidas yetkili satış noktaları ve www.shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresi üzerinden Sarı-Lacivertli taraftarlar ile buluşuyor.

Bu senenin formalarında radikal düşünceler gerçekleştirdiklerini kaydeden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, “Çubukluya bambaşka bir anlam verdik. İlk defa böyle şeyler yapıyoruz. Beğenenler de var beğenmeyenler de var. Göreceksiniz zamanla gözünüz daha çok alışacak. Başarılarımız arttıkça satışlarımız artacak. Geçen sene enteresan bir yıldı ama bizim mağazalarımızda 260 bin adidas’ta 70 bin, toplamda 330 bin satışla tarihimizin en iyi ikinci satışını yaptık.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ