logo

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Olaylı Amed Maçından Galip Döndü

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Olaylı Amed Maçından Galip Döndü

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki 17. hafta maçında Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı olaylı karşılaşmadan galip ayrıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki 17. hafta maçında Amed Sportif Faaliyetler’e konuk oldu.

Amedspor Tesisleri Sentetik Sahasında oynanan maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, puanını 43’e yükseltti.

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’na galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Erin Yenney, 90+10. dakikada Kennya Cordner (P) kaydetti.

Karşılaşmada, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Koordinatörü Onur Başar ile Amed Sportif Faaliyetler Antrenörü Kenan Bayram kırmızı kart gördü.

Maçın son anlarında yaşanan istenmeyen olaylar sebebiyle hakem karşılaşmayı durdurup soyunma odasına giderek maçı bitirdi. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı mücadeleyi 2-1 galip tamamladı.

Fenerbahçe kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 18. hafta maçında 17 Nisan Pazar günü Hatayspor’u konuk edecek. Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak.

Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı arasında oynanan karşılaşma sonunda çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmayı durduran hakem soyunma odasına gitti.

Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe  yönetimi tarafından yapılan açıklama:

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımızın,

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 17. haftasında bugün Amed Sportif Faaliyetler ile oynadığı maçta kullandığımız penaltı atışının ardından, sebepsiz şekilde saldırı ile başlayan olaylar kabul edilemezdir!

Amed Sportif Faaliyetler takımı oyuncularının, teknik ekiplerinin, maçı yöneten hakemlerin tutum ve davranışları, sporcularımıza yaptıkları saldırı ve devamında gelişen olaylar, sporcularımız darp edilirken hakem tarafından gösterilen üç kırmızı kart ve tribünlerden tuğla atılmasına kadar uzanan kavga ortamı, Türk sporu adına utanç vericidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak başta bu saldırıyı başlatan rakip takımdan Sultan Demir isimli spora yakışmayan kişi olmak üzere, bu çirkin saldırıda payı olan her bir ismin gereken cezayı almaları adına Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve davet ediyor, maç esnasında ve maç sonunda yaşanan olayları en ince detayına kadar titizlik ve ciddiyetle incelenmesini, araştırılmasını ve kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.

Armamızı taşıyan sporcularımıza, teknik ve idari ekibimize maç sırasında ve sonrasında yaşatılan bu çirkin saldırının ve utanç verici olayın cezasız kalmaması için tüm yetkilileri göreve davet ediyor, konunun takipçisi olacağımızın tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ