logo

Fenerbahçe’nin Yeni Hocası Pereira, İstanbul’da

Fenerbahçe’nin Yeni Hocası Pereira, İstanbul’da

fb--hoca-pereiraİstanbul’a gelen Fenerbahçe’nin yeni hocası Vitor Pereira’nın Azi Yıldırım’la görüşüp 2 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Sportif Direktör Terraneo ile birlikte dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen 47 yaşındaki teknik adam, hemen kulüp binasına geçip, Başkan Aziz Yıldırım’la buluştu. Vitor Pereira’nın bugün kendisini 2 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe’de günlerdir devam eden teknik direktör arayışında son noktaya gelindiğini, tercihin Vitor Pereira olduğunu FANATİK önceki gün okurlarına duyurmuştu. Portekizli teknik adam dün akşam saatlerinde İstanbul’a indi, Sportif Direktör Terraneo ile birlikte hemen kulüp binasına giderek Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Son olarak Yunanistan Ligi’nde Olympiakos ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan 47 yaşındaki çalıştırıcı, Başkan Yıldırım ile detayları konuştu ve her konuda anlaşma sağlandı. Disiplinden taviz vermeyen teknik adam karakterine ve kupalarla dolu bir kariyere sahip olan Vitor Pereira’nın 2 yıllık imzayı attıktan sonra Sportif Direktör Terraneo ile hemen yeni sezon planlamasına başlaması, böylece transferin de hız kazanması bekleniyor.

3 Takım, 3 Şampiyonluk

46 yaşındaki teknik adam kariyerinde sadeec 3 takım çalıştırdı. Porto’yu iki sene çalıştıran Pereira, ikisinde de lig şampiyonluğunu kazanmayı başardı. Porto dışında ise Suudi Arabistan takımı Al Ahly ve Yunanistan ekiplerinden Olympiakos’ta görev yaptı.

Pereira genelde agresif  bir teknik adam olarak biliniyor. İdmanlarda çok ağır çalışmalar yaptırması, disiplinli olması ve futbolcularıyla arasına mesafe koyması ile tanınıyor.

Vitor Pereira Kimdir?

Tam adı: Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira

Doğum tarihi: 26 Temmuz 1968

Çalıştırdığı takımlar: Porto, Al-Ahl, Olympiakos

Başarıları: 2 kez Portekiz Ligi Şampiyonluğu, 2 kez Portekiz Süper Kupası, 1 kez Yunanistan Ligi Şampiyonluğu, 1 kez Yunanistan Kupası Şampiyonluğu

Kaynak: Fanatik

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ