logo

FİKİRTEPE DÖNÜŞÜM PROJESİ ‘CONCORD-İSTANBUL’

FİKİRTEPE DÖNÜŞÜM PROJESİ ‘CONCORD-İSTANBUL’

concord_istİstanbul Kadıköy’de Fikirtepe Kentsel Dönüşüm alanında çalışmaları yürüten Teknik Yapı 1.175 konut ve ofisten oluşan “CONCORD – İSTANBUL” Rezidans projesini yapıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Kadıköy’de Fikirtepe Kentsel Dönüşüm alanında yapılan çalışmaların önemlileri diğer inşaat firmalarının aralarından sıyrılıp projelerini gerçekleştirme yolunda önemli aşama kaydettiler.

Bu önemli firmaların arasında projelerini onaylatıp ruhsatlarını alarak çalışmalarına başlayan firmalarda Teknik Yapı Fikirtepe dönüşüm alanında 1175 adet konut ve ofisten oluşan “CONCORD – İSTANBUL” adı ile Rezidans projesini hayata geçiriyor.

Proje Bilgileri

Şirket: Teknik Yapı

Adres: İstanbul – Kadıköy / Fikirtepe

Ünite Tipi: Rezidans

Ünite Tipleri: 1 + 1, 2 + 1 ve  3 + 1 tipinde; m² aralığı: 47.47 ile 133.39 olan birimlerden oluşuyor.

Fiyat aralığı: 366.500TL – 941.100TL

Teslim tarihi: Eylül 2016

Ünite sayısı: 1.175, Proje alanı:212.000 m² , Arsa Alanı:21.500 m²

Teknik Yapı’nın Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm projesi olan Concord İstanbul, 1.173 daireden meydana geliyor. Projenin satışta olan ilk etabında 622 adet rezidans bulunuyor. Mimar Eren Yorulmazer tarafından tasarımı yapılan Concord İstanbul projesinde 46 adet stüdyo, 348 adet 1+1, 182 adet 2+1 ve 41 adet 3+1 daire mevcut durumda. Home ofis ve ticari birimleri de barındıran Concord projesi yaklaşık 21,5 dönüm arsa üzerinde iki imarlı adadan oluşuyor.

‘CONCORD-İSTANBUL’ projesini gerçekleştirecek olan firma Teknik Yapı.

İnşaat sektöründe 35 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren TEKNİK YAPI, bugüne kadar konut ve sanayi yapılarında üç milyon metrekarenin üzerinde imalat gerçekleştirmiştir. Taahhüt, emanet ve kat karşılığı şeklinde faaliyet gösteren TEKNİK YAPI, ürettiği yapılarda uyguladığı yenilikçi tasarımları, ileri teknolojisi ve yüksek hızı ile sektörde farklı bir konum elde etmiştir.

TEKNİK YAPI deneyim, birikim ve iş anlayışını firmanın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM’ın öncülüğünde yürütülen kurumsallaşma çalışmaları ile firma geneline aktarmış ve aktarmaya devam etmektedir. Bu sayede koşulsuz müşteri memnuniyeti, doğruluk, adalet, güven ve kalitede süreklilik ilkeleri tüm şirket çalışanlarının rehberi olmuş ve şirket kültürü bu değerler üzerine oturtulmuştur.

TEKNİK YAPI inşaatın yanı sıra, gayrimenkul geliştirme, turizm, güvenlik, sağlık ve gıda alanlarındaki faaliyetlerini TEKNİK HOLDİNG çatısı altında toplamıştır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ