logo

Fikirtepe ‘Kentsel Dönüşüm’de Hukuki Danışmanlık

Fikirtepe ‘Kentsel Dönüşüm’de Hukuki Danışmanlık

fikirtepe_yargiFikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği ve Fikirtepe Haber Fikirtepe’de Kensel Dönüşüm çalışmaları mağdurlarına ücretsiz Avukatlık ve hukuki  danışmanlık hizmeti veriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fikrtepe Haber’de yer alan haber göre; Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği ve Fikirtepe Haber’de Fikirtepe’deki “Kensel Dönüşüm” çalışmaları mağdurlarına ücretsiz Avukatlık ve hukuki  danışmanlık hizmeti vereceklerini duyurdu.

Fikirtepe Haber’in konuyla ilgli haberi şöyle;

Düzce Barosu’na kayıtlı olarak Avukatlık mesleğini icra eden İsmail CAN Bey bundan sonra haftalık olarak Fikirtepe Haber’de Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul üzerine hukuki yorum ve makaleler yazacak. Avukat İsmail CAN’ın kendi belirleyeceği konular haricinde tüm değerli okurlarımızdan ve üyelerimizden de gelebilecek sorulara açık ve şeffaf cevaplar içeren makaleleri ile kendi köşesinden herkesin merak ettiği konularda aydınlatarak değerli takipçilerimizin ve üyelerimizin misafiri olacaktır.

Fikirtepe ve Kentsel Dönüşüm Derneği’nin de avukatlık danışmanlığını yürütecek Divan Hukuk Bürosu’nun bünyesinde bulunan ve branşı Gayrimenkul Hukuku olan Av. İsmail CAN bundan böyle Fikirtepe Haber’de yazacağı makaleler haricinde dernek üyelerine de büro bünyesinde bulunan ve İstanbul Barosu’na kayıtlı olan diğer avukatlar ile beraber ücretsiz danışmanlık da yapacaktır…

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ