logo

Fikirtepe’de Dumankaya Adasında Anlaşma Tamam

Fikirtepe’de Dumankaya Adasında Anlaşma Tamam

Dumankaya_fikirtepeFikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki Dumankaya birinci adasında kalan son parselle firma yetkilileri arasında Fi-KENTDER aracılığı ile anlaşma sağlandı. Ada anlaşma %100 tamamlandı.

Fikirtepe’de Dumankaya birinci adasında anlaşmanın % 100’ü tamamlandı.

Dumankaya İnşaat daha önceden boşalt talimatı verdiği ancak imzalar tamamlanmadığı için yıkımına başlamadığı üçgen adasında anlaşmaya vararak projenin önündeki büyük bir engeli aştı.

Uzlaşmayı Fi-KENTDER Sağladı

Dumankaya inşaat ile sona kalan vatandaş arasında süren uzun görüşmeler ve uyuşmazlık,  Fi-KENTDER (Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği) Başkanı Yasin Bektaş’ın katkı ve arabuluculuğu ile uzlaşmayla sonuçlandı. Her iki taraf uzlaşma sonucunda el sıkışarak anlaştı.

“Dumankaya İkinci Ada İçin Mutulu Son Temennisi”

Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı, Fi-KENTDER Dernek Başkanı Yasin Bektaş ‘ın da hazır bulunduğu son uzlaşma toplantısında tekrar bir araya gelerek el sıkıştılar. Fi-KENTDER Başkanı Yasin BEKTAŞ kalan son parseldeki hisse sahibi Hüzeyin Üzümcü ve Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Beyi el sıkışıp anlaşmalarından dolayı tebrik etti. Bektaş, üçgen adadaki vatandaşlar için mutlu sonun aynısının Dumankaya’nın anlaştığı diğer ikinci ada içinde gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Fi-KENTDER, Yardıma Hazırız

Dumankaya ve adada parsel sahibi vatandaş arasında uzlaşmaya aracılık eden Fi-KENTDER Başkanı Bektaş, son olarak; Fikirtepe’de çözüm odaklı her kesimle görüşmelerini sürdürdüklerini ve talep edilmesi durumunda her hangi bir karşılık beklemeden Fi-KENTDER olarak, tüm firmalara ve vatandaşlara yardıma hazır olduklarını söyledi.

Fikirtepehaber’de yer alan habere göre, aralarında her hangi bir pürüz kalmayan Dumankaya İnşaat ve Hüseyin Üzümcü aralarında yapılan karşılıklı anlaşma sonrası hızlı bir şekilde prosedürleri başlatmış bulunuyorlar. Taraflar tüm prosedürleri hallederek yakın zamanda imzaya gidecekler.

Kaynak: Fikirtepehaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ