logo

Fikirtepe’nin Sorunları Bakanlığa Taşınıyor

Fikirtepe’nin Sorunları Bakanlığa Taşınıyor

mustesar_mustafa_ozturk_fikirtepeKentsel Dönüşüm uygulanan Fikirtepe sakinlerinden gelen şikayet ve sorunları derleyen Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği (Fi-KENTDER) Bakanlığa gidiyor.

Recep Kenan//itvhaber.com

Vatandaşlardan gelen şikayet ve dilekçelerden oluşan bir rapor hazırlayan Yasin Bektaş başkanlığındaki Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği (Fi-KENTDER) Ankara’da yapacağı görüşmede raporu Bakanlık yetkilileri ve Müsteşar Mustafa Öztürk’e iletecek.

Kendilerine kentsel dönüşüm uygulaması yapılan Türkiye’nin başka yerlerinden de şikayet geldiğini söyleyen Fi-KENDER Başkanı Yasin Bektaş, yaptığı açıklamada mevcut sorunların tüm kentsel dönüşüm alanlarında yaşanılan ortak sorunlar olduğunun altını çizerek; ilettikleri raporda çözüm önerilerinin de olduğunu belirtip, devletin vatandaşın haklı taleplerini görmezden gelemeyeceğine inandığını söyledi.

Yasin Bektaş, Ankara ziyaretinde Çevre ve Şehircilik Bakan Müsteşarı Mustafa Öztürk ile  makamında yapacakları görüşmede Fikitepe’nin sorunları, vatandaşların talep ve beklentilerini bir rapor halinde ileteceklerini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ