logo

01 Aralık 2022

Fraksiyonel Lazer İle DHI Saç Ekimi

Fraksiyonel Lazer İle DHI Saç Ekimi

Fraksiyonel Lazer kullanan özel bir saç ekimi türü olan DHI saç ekimi, saçlarınızın yoğunluğunu arttırmak için geleneksel saç ekimleriyle birlikte kullanılabilir.

DHI saç ekimi, saç derinizin ve saçınızın durumunu iyileştirmeye yardımcı olmak için Fraksiyonel Lazer kullanan özel bir saç ekimi türüdür. Mevcut saçlarınızın yoğunluğunu arttırmak ve hatta saçsız noktaları gidermek için geleneksel saç ekimleriyle birlikte kullanılabilir.

DHI sektörü dönüştüren devrim niteliğinde bir saç ekimi işlemidir. DHI; Yoğun Saç İndüksiyonu anlamına gelir ve genetik veya hastalık nedeniyle saçlarını kaybetmiş kişilere yardımcı olmak için kullanılabilecek minimal invaziv bir işlemdir. DHI, Botoks ve dermal dolgu maddeleri gibi diğer kozmetik prosedürlerle birlikte yapılabilen erkek tipi kellik için minimal invaziv bir tedavi olarak önemli kurumlar tarafından onaylanmış bir uygulamadır.

Süreç, mevcut folikülleri yeni saç büyümesi üretmeye teşvik etmek için vücudunuzdaki doğal büyüme faktörlerini kullanarak çalışır. Bu, ilaca veya ağrılı ameliyata gerek kalmadan kalın, yoğun saç büyümesine neden olur. DHI saç ekimi, çevre dokulara zarar vermeden cilt yüzeyinin derinliklerindeki folikülleri hedeflemek için gelişmiş bir soğutma sistemi aracılığıyla yüksek enerjili ışık darbelerle uygulanmaktadır. https://www.dryusuftopal.com/dhi-sac-ekimi/ internet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ