logo

Futbol Ligleri KOVİD Salgını Tedbiri Kapsamında Ertelendi

Futbol Ligleri KOVİD Salgını Tedbiri Kapsamında Ertelendi

Bakan Kasapoğlu başkanlığında ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’in katılımıyla düzenlenen toplantıda koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle futbol ligleri ileri bir tarihe ertelendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil’in katılımıyla düzenlenen toplantıda Türkiye Futbol Federsyonu bünyesinde düzenlenen Türkiye Futbol liglerinin tamamının ileri bir tarihe ertelenmesi kararı çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen, “Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı”ndan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ve diğer Federasyon Başkanlarının katılımıyla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin sportif tedbirlerin değerlendirildiği toplantı bugün Ankara’da gerçekleştirildi.

FUTBOL LİGLERİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Toplantıda futbol liglerinin ileri bir tarihe ertelenmesi kararı alındı. Bu kararın ardından Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de yeni takvim gelişen şartlar doğrultusunda yapılacak çalışmaların sonrasında belli olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ