Son Dakika


UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Galatasaray, sahasında İngiltere temsilcisi Liverpool’u 1-0 mağlup ederek büyük bir galibiyete imza attı. Sarı-kırmızılılara üç puanı getiren gol, 16. dakikada Victor Osimhen’in penaltıdan kaydettiği gol oldu.
Maç boyunca disiplinli bir savunma yapan Galatasaray, Liverpool’un baskısını kırmayı başardı. İngiliz ekibi özellikle ikinci yarıda gol için yüklenmesine rağmen sonuca gidemedi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Liverpool lehine verilen penaltı, VAR incelemesinin ardından iptal edildi.
Liverpool’da bazı oyuncuların sakatlıkları da takımın oyun planını olumsuz etkiledi. Galatasaray ise taraftarının da desteğiyle kritik bir üç puan alarak grupta avantajlı bir konuma geldi.
Bu sonuç, Galatasaray’ın Avrupa sahnesindeki iddiasını güçlendirirken, Liverpool cephesinde ise sakatlıklar ve kaçan fırsatlar hayal kırıklığı yarattı.
BENZER HABERLER