logo

Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir’de CHP Mahalle Temsilciliklerini Ziyaret Etti

Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir’de CHP Mahalle Temsilciliklerini Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan Mahalle Temsilciliklerini ziyaret etti.

RecepKenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi Ataşehir‘de seçim ofisini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi’nin Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan Mahalle Temsilciliklerin bulunduğu seçim irtibat bürosunu ziyaretine CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın eşlik etti. Ziyarette Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Duran Acar, CHP İlçe başkan yardımcıları ve ilçe yönetimi ile birlikte mahalle temsilcilikleri yöneticileri ve partililer yer aldılar.

CHP Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan Mahalle Temsilciliklerin bulunduğu seçim irtibat bürosunu ziyareti ile ilgili açıklama yapan Gamze Akkuş İlgezdi, Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan Mahalle Temsilciliklerimizdeyiz. Vatandaşlarımızın bizi karşılaması değişimin başladığının habercisi. Cumhuriyetimizin 100. yılında, 13. Cumhurbaşkanımız Sn. @kilicdaroglu ile hasret kaldığımız demokrasi ve kardeşlik iklimini kuracağız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ