logo

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Koalisyon Süreci Başlayabilir’

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Koalisyon Süreci Başlayabilir’

atasehir_gamzeDilek Sabancı Anadolu Lisesi’nde oyunu kullanan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, koalisyon sürecinin başlayabileceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi oyunu Dilek Sabancı Anadolu Lisesi’nde kullandı. Gamze Akkuş İlgezdi, oy kullanmaya eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve kızları Turnam Nehir ile birlikte geldi.

Kadın Mutlu Olmazsa Toplum Mutlu Olmaz

Milletvekili seçilmesi durumunda ilk olarak kadın haklarıyla ilgili mücadele vereceğini söyleyen Gamze Akkuş İlgezdi kadın cinayetlerine dikkat çekerek; “Her sabah uyandığımızda duyduğumuz kadın cinayetleri kadının ne kadar ötekileştirildiğini gösteriyor. Dolayısıyla, tüm toplumun kanayan yarası… Kadın mutlu olmazsa toplum mutlu olmaz” dedi.

Halkımız Aş, İş ve Barış İstiyor

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi seçim sonuçları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Elbette iktidar olmayı bekliyoruz. Sokaktaki algı, sahadaki çalışma da halkımızın seçim bildirgesine olan ilgisini gösteriyor. Gerçekten halkımız barışa susamış. Aş, iş ve barış istiyor. Sonuç olarak da milletçe alkışlayarak protestomuzu yapıp oy vereceğiz” şeklinde konuştu.

Battal İlgezdi ‘Erken Seçime Gidilebilir’

Dilek Sabancı Anadolu Lisesi’nde oyunu kullanan Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi 2015 Genel seçimlerinin Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek; “Partimizin iktidar olmasını temenni ediyorum. Türkiye’de yeni ve güzel şeyler olacak. Barışın, huzurun gelmesini diliyorum. Demokrasinin tüm kurum ve kuruluşlarda işlemesini temenni ediyorum. Bildiğiniz gibi Türkiye’nin tüm kurumlarıyla oynandı. Yeni iktidar belki bu süreci değiştirebilir. Bu seçim sürprizlere açık, herkes hazırlıklı olsun. Tek parti iktidarı sürecinin bittiğini düşünüyorum. Türkiye koalisyonlar alışmalı, hazırlıklı olmalı… Türkiye’de şu anda barajı aşacak dört parti var. Koalisyonlarla yeni bir süreç başlayabilir. Hükümet kurulamazsa Türkiye erken seçime de gidebilir” değerlendirmesinde bulundu.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi okulları dolaşarak oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet edip görevlilerden bilgi aldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ