logo

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Türkiye Tarihi Fırsat Kaçırdı’

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Türkiye Tarihi Fırsat Kaçırdı’

chp_gamze_akkus_ilgezdiSosyal medya hesabında koalisyonu değerlendiren Gamze Akkuş İlgezdi, Kılıçdaroğlu’nun ilkeli siyaset yürüttüğünü vurgulayarak Türkiye için tarihi fırsatın kaçtığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sosyal medya hesabında olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmelerini değerlendiren CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nın, “Halkımızın çıkarlarını savunacaksak kendimizi, partimizi, bir sonraki seçimi değil; aklımızla hareket edip Türkiye’yi düşünmek zorundayız” sözlerine dikkat çekerek; yürüttüğü ilkeli siyasetle üzerine düşen görevi yerine getirmiş olduğunu kaydetti.

Türkiye İçin El Ele, Omuz Omuza Mücadeleye Devam Edeceğiz

Gamze Akkuş İlgezdi, 7 Haziran seçiminin ardından oluşan tablodan bir koalisyon hükümetinin kurulamadığını, tarihi fırsatın kaçırıldığını vurgulayıp, “ Halkımıza karşı olan büyük sorumluluğumuzun hakkını verme zamanıdır” diyerek; “alanlarda, tarlalarda; sokaklarda, fabrikalarda; okullarda, yurtlarda; sömürünün, şiddetin, adaletsizliğin ve zulmün olduğu her alanda; genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, köylüsü çiftçisiyle, emeklisiyle emekçisiyle, yaşanacak bir Türkiye için el ele, omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

“Kılıçdaroğlu, İlkeli Siyasetle Görevi Yerine Getirmiştir”

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin Sosyal Medya Hesabındaki Açıklaması:

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, “Halkımızın çıkarlarını savunacaksak kendimizi, partimizi, bir sonraki seçimi değil; aklımızla hareket edip Türkiye’yi düşünmek zorundayız.” diyerek yakın siyasi tarihimizde tertemiz bir dönemin öncüsü olmuş, yürüttüğü ilkeli siyasetle Türkiye’yi içine itildiği ateş çemberinden çıkartmak için üzerine düşen görevi yerine getirmiştir.

“Türkiye Tarihi Bir Fırsatı Kaçırmıştır”

7 Haziran seçiminin ardından oluşan tabloyu dikkate alarak, milli iradenin gereği olan koalisyon hükümetinin bir an önce kurularak, sorunların çözülmesinden yana olan iradesini her fırsatta ortaya koymuştur. Ne yazık ki, tüm bu çabalarımıza karşın Türkiye tarihi bir fırsatı kaçırmıştır.

“Halkımıza Karşı Sorumluluğumuzun Hakkını Verme Zamanı”

Artık halkımıza karşı olan büyük sorumluluğumuzun hakkını verme zamanıdır diyerek yeniden alanlarda, tarlalarda; sokaklarda, fabrikalarda; okullarda, yurtlarda; sömürünün, şiddetin, adaletsizliğin ve zulmün olduğu her alanda; genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, köylüsü çiftçisiyle, emeklisiyle emekçisiyle, yaşanacak bir Türkiye için el ele, omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz…

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ