logo

Gamze Akkuş ilgezdi ’Ülkeyi 70 yıldır Sol Yönetmiyor’

Gamze Akkuş ilgezdi ’Ülkeyi 70 yıldır Sol Yönetmiyor’

Gamze_akkus_ilgezdi70 yıldır ülkeyi sağ partilerin yönettiğini söyleyen CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, seçmenlerden bu seçimde sol partiye oy vermelerini istedi.

Recep kenan/itvhaber.com

Artvin dernekler Federasyonu’nun Küçükbakkalköy’deki yeni merkezinin açılışında konuşan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, derneklerin dayanışabilmek, bir arada olabilmek, birlikte mücadele vermek, değerlerimizi kaybetmeden; örfümüzü, ananelerimizi koruyarak modernleşebilmek için çok önemli yapılar olduğunu kaydetti.

CHP’ye yöneltilen eleştirilere, “70 yıldır biz yönetmiyoruz bu ülkeyi. Sadece arada iki – üç yıl yönettik. 70 yıldır bu ülkeyi sağ partiler yönetiyor” diye yanıt veren Gamze Akkuş İlgezdi, seçmenlerden bu seçimlerde de sol partiyi demelerini istedi.

IMG_0304

“Birliğimiz, Dirliğimiz, Beraberliğimiz Hiç Bitmesin”

Memleket derneklerinin metropol yapılarının içinde çok önemli olduğuna inandığını vurgulayan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi konuşmasında; “Dayanışabilmek, bir arada olabilmek, birlikte mücadele vermek, değerlerimizi kaybetmeden; örfümüzü, ananelerimizi koruyarak modernleşebilmek adına çok kıymetli bu yapılar. Bu yapılar; acılarımızı, sevinçlerimizi birlikte paylaşabilmek adına çok değerli. Birliğiniz, dirliğiniz, beraberliğiniz hiç bitmesin” dileğinde bulunarak, “Hayırlı olsun diyorum” dedi.

IMG_0321

“70 Yıldır Bu Ülkeyi Sağ Partiler Yönetiyor”

Artvin’in özgürlük ve tutkuyu temsil ettiğinin vurguladığını hatırlatan Gamze Akkuş İlgezdi, ancak bu gün artık taraf olmak zorunda olunduğunu iddia ederek; “Siyasetin en önemli ayağı dengelerin olmasıdır” dedi. CHP’ye yöneltilen artvin_ardef-gamzeeleştirilere katılmadığını vurgulayan İlgezdi; “70 yıldır biz yönetmiyoruz bu ülkeyi. Sadece arada iki – üç yıl yönettik. 70 yıldır bu ülkeyi sağ partiler yönetiyor. Bir kere de sol bir partiyi deneyin. Ataşehir örneğidir… Sosyal demokrasinin, sosyal hakların en güzel işletildiği ilçedir Ataşehir. Ben hepinizin oylarına talibim” diyerek Artvinlilerden destek istedi.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi konuşmasın şu sözlerle sonlandırdı; “Özgürlüğün bayrağını Artvin’de, Trabzon’da, Edirne‘de, Ardahan’da Çorum’da; her yerde Atatürk’ün ilkeleri ile dalgalandırmak zorundayız. Bu bizim görevimiz. Kazanımlarımızı kaybetmemek üzere, kaybettiklerimizi geri almak üzere sandığa gitmeliyiz. Bizi burada birleştiren kültürümüz.”

IMG_0234

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ