logo

Gamze Akkuş İlgezdi’den CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

Gamze Akkuş İlgezdi’den CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi takviminde son 1 aya girdiğimiz günlerde siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, Celal Yalçın başkanlığında İlçe yönetimi, Kadın ve Gençlik kollarımı başkan ve yönetimlerinin yer aldığı ilçe örgütü katılımı ile yaklaşan 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları değerlendirildiği öğrenildi.

Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ziyareti ile ilgili, “Ataşehir İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek 15 Mayıs’ta ülkemize baharı getirecek çalışmalarımızı planladık. Ev sahiplikleri için Başkanımız Sn. Celal Yalçın ve yönetimine, Kadın ve Gençlik kollarımıza ve tüm ilçe örgütümüze teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” Açıklamasını yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ziyaret ile ilgili paylaşımında, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız, İstanbul Milletvekilimiz ve 28. Dönem Milletvekili Adayımız Gamze Akkuş İlgezdi İlçe Başkanlığımızı Ziyaret Ettiler, Halkın İktidarını Hep Beraber Kuracağız” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ