logo

Gamze Akkuş İlgezdi’den Kadıköy’de Katledilen Cihan Aymaz’ın Ailesine Ziyaret

Gamze Akkuş İlgezdi’den Kadıköy’de Katledilen Cihan Aymaz’ın Ailesine Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi önceki gün “istek şarkı çalmadı” bahanesiyle katledilen sokak müzisyeni Cihan Aymaz’ın ailesine ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili ve 28 dönem adayı Gamze Akkuş İlgezdi, yine bir “İstek Şarkı” vahşetiyle yaşamdan koparılan Cihan Aymaz’ın Ataşehir’deki acılı ailesine taziye ziyareti yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Gamze Akkuş İlgezdi önceki gün “istek şarkı çalmadı” bahanesiyle bir cani tarafından Kadıköy’de bıçaklı saldırı ile katledilen sokak müzisyeni Cihan Aymaz’ın acılı ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Gamze Akkuş İlgezdi Ataşehir’deki acılı aileye yaptığı taziye ziyareti ile ilgili açıklamasında, “Sokak müzisyenliğiyle hayata tutunmaya çalışırken bir cani tarafından, ‘istek şarkı çalmadı’ bahanesiyle, gencecik yaşında aramızdan koparılan Cihan Aymaz’ın acılı ailesini ziyaret ettim.
  O, AKP’nin yurttaşımızı içine attığı geçim savaşında mağlup olan binlerce gencimizden yalnızca biriydi.
 Mekanın cennet olsun sevgili kardeşim. Yapanın yanına kar kaldığı bu cezasızlık anlayışını mutlaka değiştirecek, adaleti yeniden getireceğiz bu topraklara.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ