logo

Semt Pilavcısı Küçükbakkalköy’de Plavcı Konsepti İle Açıldı

Semt Pilavcısı Küçükbakkalköy’de Plavcı Konsepti İle Açıldı

Gökhan Aydın işletmeciliğindeki Semt Pilavcısı siyasilerin, iş insanlarının, Aydın ailesinin dostları ve arkadaşlarının yoğun katılımı ile hizmete açıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Gökhan Aydın işletmecisi olduğu Semt Pilavcısı siyasilerin, iş insanlarının, Aydın ailesinin dostları ve arkadaşlarının yoğun katılımı ile Küçükbakkalköylü ve Ataşehirlilere hizmete başladı.

Gökhan Aydın’ın açmış olduğu aile işletmesi Semt Pilavcısı siyasilerin, iş insanlarının, Aydın ailesinin dostları ve arkadaşlarının yoğun katılımı ile Küçükbakkalköylü ve Ataşehirlilere hizmete başladı.

Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesine komşu Cengiz Topel Caddesi’nde Tavuklu Pilav ve birçok pilav çeşidiyle pilavcı konsepti ile hizmet vermek üzere Gökhan Aydın tarafından aile işletmesi olarak pilav meraklılarına hizmet vermeye başlayan Semt Pilavcısı, haftanın belirli günlerde menüye Kurufasulye ve Ciğer gibi seçenekler ekleyerek damak tadını çeşitlendirmeyi amaçlıyor.

İşletme sahibi Gökhan Aydın, özellikle tavuklu pilav, Nohutlu pilav, Mısırlı tavuklu pilav, Mısırlı nohutlu pilav seçenekleri ve beraberinde salat sunumu ile müşterilerine hizmet vermeye başlayan “Semt Pilavcısı”, “Pilavcı” konseptini bozmadan “Kurufasulye” ve “Ciğer” günleri düzenleyerek müşterilerine sundukları lezzetleri çeşitlendirmeyi hedefliyor.

DAMAK TADINDA PİLAV ARAYANLARA SEMT PİLAVCISI

Semt Plavcısı Küçükbakkalköy Cengiz Topel Caddesi No: 8/B – Ataşehir adresinde müşterilerine hizmete başladı.

Semt Pilavcısı Sipariş İçin; Tel : 0501 161 42 43 Numaralı hattıyla ev ve işyerlerine paket servisi ile de hizmet veriyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ