logo

Gaziantep Nizip’te Katliam Gibi Trafik Kazası: 16 Ölü 21 Yaralı

Gaziantep Nizip’te Katliam Gibi Trafik Kazası: 16 Ölü 21 Yaralı

Kaza yapan bir otobüs 200 metre kayarak, yoldan çıkıp şarampole uçan araca müdahale eden ekiplerin olduğu ambulans, itfaiye ve bir canlı yayın aracına çarptı.

TarsusAdana- Gaziantep (TAG) Otoyolu Nizip bölümünde yaşanan zincirleme kazada 16 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi ise yaralandı.

Gaziantep Nizip otoyolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale eden ilk yardım, itfaiye ile kazayı haberleştiren canlı yayın ekiplerine, kaza yapan bir başka otobüs çarptı. Gaziantep Nizip TAG otoyolundaki zincirleme trafik kazasında ilk anda 15 kişi yaşamını kaybetti. 21 yaralı olduğu belirtildi. Daha sonra yaralılardan bir kazazedenin de yaşamını kaybettiği açıklandı.

Bölgeden gelen son dakika haberlerine göre; TAG Otoyolu Nizip bölümünde devrilerek kayan bir yolcu otobüsü; başka bir kaza için yol kenarında duran ambulans, itfaiye ve bir canlı yayın aracına çarptı. Kaza nedeniyle 16 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi ise yaralandı. Cesetlerin yola savrulduğu bölge savaş alanına döndü.

Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu‘nun Nizip bölümünde devrilen bir yolcu otobüsü, kaza yapan bir araca müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına çarptı.

GAZİANTEP VALİLİSİ DAVUT GÜL’DEN AÇIKLAMA: 15 VEFAT

Gaziantep Valilisi Davut Gül, TAG (Tarsus-Adana-Gaziantep) Otoyolunda yaşanan kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, “TAG otoyolu Gaziantep-Nizip arası 20. Km’de otobüs, kurtarma ekibi ve ambulansın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre; 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci olmak üzere toplam 15 vatandaşımız vefat etmiş, 22 vatandaşımız yaralanmıştır. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

16 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 16 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ölenlerin arasında sağlıkçılar, itfaiye erleri, yaralılara yardım etmek için duran gazeteciler ve otobüsteki yolcular yer alıyor.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Öte yandan bölgeden gelen görüntülerde araçların tamamen yok olduğu, yaralı ve ölülerin ise etrafa savruldukları görülüyor. Sağlık ekipleri trafiğe kapatılan yolda, vatandaşlarla ilgilenirken; araçları kaldırma çalışmaları ise sürüyor.

Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu Nizip bölümünde yaşanan zincirleme kaza ile soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ