logo

Genç Meclis Üyesi Uğurcan Demir Kabri Başında Anıldı

Genç Meclis Üyesi Uğurcan Demir Kabri Başında Anıldı

Covid 19 hastalığına yakalanarak genç yaşta aramızdan ayrılan Ataşehir Belediye Meclisi CHP’li üyesi Uğurcan Demir, ailesi ve CHP Ataşehir örgütü tarafından kabri başında anıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Uğurcan Demir için Çavuşbaşı Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma töreninde acılı aileyi Battal İlgezdi ile birlikte Ataşehir Belediyesi başkan yardımcıları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yöneticileri ile Meclis 1. Başkanvekili Kudret Aslan yalnız bırakmadılar.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Uğurcan Demir’in kabri başında düzenlenen anma töreni ile ilgili paylaşımında, “Ataşehir Belediye Meclis üyemiz Uğurcan Demir’in covit 19 sebebiyle aramızdan ayrılışının 1’inci yılında mezarı başında kur’an okuyup, dualarla andık.” İfadelerine yer verdi.

27 yaşında yaşama veda eden Ataşehir Belediye Meclis üyesi genç üyesi Uğurcan Demir için Çavuşbaşı Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Baba Kenan Demir ve ailesi ile brilikte; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediyesi Meclisi 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, CHP Ataşehir ilçe önceki başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Ekrem Köse, Hüseyin Hışman ve Cenan Arslan, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Tuğba Dönmez, Duran Acar ile merhumun yakın arkadaşları katıldılar.

KORONAVİRÜS (KOVİD 19) SALGININDA ETKİLENDİ

Ataşehir Belediye Meclisi genç üyesi Uğurcan Demir küresel tehdit Koronavirüs (Kovid 19) salgınından etkilenerek ve kovid pozitif tanısı ile tedavi gördüğü hastanede yoğun bakımda bir süre mücadele etmiş, 27 yaşında yaşama veda etmişti.

GENÇ MECLİS ÜYESİ UĞURCAN’IN YAŞAMA VEDA ETTİĞİ HABERİ

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ CHP’Lİ  GENÇ ÜYESİ

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Ataşehir Belediye Meclis üyesi seçilen Uğurcan Demir, çeşitli komisyonlarda aldığı görevlerin yanısıraa Ataşehir Belediye Meclisi Katip Üyesi olarak görev yapıyordu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ