logo

Genç Müzisyen Yeliz Aykaç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Genç Müzisyen Yeliz Aykaç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bayram tatilini geçirmek eşi için Burak Aykaç ve ailesi ile Sivas’a giderken Tokat’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç müzisyen Yeliz Aykaç son yolculuğuna uğurlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Müzisyen, THM sanatçısı Yeliz Aykaç önceki gün 2 buçuk yaşındaki kızı Beliz Aykaç, kendisi gibi müzisyen eşi Burak Aykaç, kayınvalidesi Seher Aykaç ve kayınpederi Muharrem Aykaç ile memleketi Sivas’a bayram tatilini geçirmek üzere yola çıktı.

Muharrem Aykaç’ın kullandığı otomobil Divriği’de takla atarak kaza yaptı. Kazada, 32 yaşındaki Yeliz Aykaç hayatını kaybederken, kızı Beliz Aykaç ise ağır yaralandı. Ailenin diğer üyeleri ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Sivas’a giderken Tokat’ta yaşanan kaza sonra 2 yaşındaki Beliz Aykaç Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Önceki dönemlerde CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolu Başkanı Alican Aykaç’ın kardeşi Burtak Aykaç’ın hayatını kaybeden eşi Yeliz Aykaç için Gazi Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde THM Sanatçısı Yeliz Aykaç’ın tabutuna duvağı konuldu.

Eşi Burak Aykaç annesi Arife Kılıç, babası Muzaffer Kılıç, kayınpederi Muharrem Aykaç ve kayınvalidesi Seher Aykaç taziyeleri kabul etti. Anne Arife Kılıç güçlükle ayakta dururken, kızının tabutuna sarılarak ağladı. Burak Aykaç ise eşi, Yeliz Aykaç’ın  tabutu başında beklerken hastanede yatan kızı için dua istedi.

 SİVAS YOLUNDA TOKAT’TA TRAFİK KAZASI

Müzisyen çift Burak Yakaç eşi Yeliz Aykaç ve küçük kızları Beliz ve ailesi ile birlikte bayram tatilini  Sivas’ta geçirmek üzere çıktıkları yolculuk sırasında Tokat İl sınırları içinde trafik kazası geçirmiş, kazada Yeliz Aykaç hayatını kaybetmiş küçük kızları Beliz ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

ALİCAN AYKAÇ: BELİZ İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

THM sanatçısı Yeliz Aykaç’ın hayatını kaybettiğini duyurduğu paylaşımda yeğeni Beliz için dua isteyen Alican Aykaç; “Kardeşim Burak Aykaç ‘ın Eşi Kardeşimden ayırt etmediğim Yeliz Aykaç’ı maalesef kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Cenazesi yarın ikindi vaktinde Gazi Mahallesi Cem Evinden kaldırılacaktır. Biricik yeğenim Beliz yoğun bakımdadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ