logo

GİRESUN ALUCRA’DA ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ

Giresun’da bayramlaşma ve şehit ailesini ziyarete giden komutanlar ve eşlerinin içinde bulunduğu iddia edilen askeri helikopterin Alucra ilçesi Tohumluk yaylasına düştüğü bildiriliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

17.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle Tohumluk Yaylası’na düştüğü ifade edilen S-70 tipi skorsky helikopterde 8 askeri personel, 4 personel eşi ve 3 çocuğun bulunduğu belirtiliyor.

Alucra’da dağlık ve ormanlık alanda düşen helikopterde 15 askeri personel ve eşleri bulunuyordu. Bölgeden gelen son bilgilerde 2 albay eşleri ve iki çocuğun hayatını kaybettiği, 7 yaralının olduğu şeklinde…

Köylülerden geldiği belirtilen ‘Giresun’da helikopter düştü’ ihbarı üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Helikopterde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, eşi, 2 binbaşı, bir albay olmak üzere 15 kişinin bulunduğu yönünde bilgi geliyor.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken bölgeye ambulans ve kutarma ekipleri sevk edildiği belirtiliyor.

Bölgede duyulan şiddetli ses üzerine ihbarda bulunan köylülerden alınan bilgiler dışında helikopterden bilgi alınamıyor. Hava muhalefetinin de hakim olduğu bölgede düşen helikopterden telsiz sinyalleri alınamıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ