logo

Giresunlular Bir Çatı Altında Toplanacak

Giresunlular Bir Çatı Altında Toplanacak

atasehir_giresunAtaşehir Giresunlular Derneği’nin yeni yönetimi, derneğin Kayışdağı’ndaki yeni merkezinde Giresun dernekleri başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Başkan Fatih Yelekoğlu ve Ataşehir Giresunlular Dernek yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliliğinde Kayışdağı’ndaki dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıya, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ekrem Köse, AK parti eski Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan adayı Muhterem Memiş ve Giresun yöre derneklerinin başkanları ile yöneticileri katıldı.

IMG_0016

Ataşehir Giresunlular Derneği’nin kongre sürecinden geçtiği ve yeni yönetimini oluşturduğunu vurgulayan Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu; Kongre sonunda üyelerin teveccühü ile başkan seçildiğini hatırlatıp, kendisine ve yönetim kuruluna destek veren üyelere teşekkür etti.

Amaçlarını, “yeni merkezde Ataşehir’de yaşayan tüm hemşerilerini bir çatı altında toplayarak sorunlarına çözüm bulmak ve kültürlerini yaşatmak adına hizmet vermek” olarak açıklayan Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu konuşmasının son bölümünde; Ataşehir’de ciddi bir nüfusa sahip olan Giresunluların daha aktif, daha çok söz sahibi olacak bir yapı oluşturmak için tüm hemşehrilerini Ataşehir Giresunlular Derneği çatısı altında birleşmeye ve buluşmaya davet etti.

IMG_0020

Ataşehir Giresunlular Dernek merkezindeki kahvaltı derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri ve Giresun dernekleri yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu davetliler ile Başkan Fatih Yelekoğlu’nun dernek çalışmalar ile ilgili görüş alışveriş ile devam etti.

IMG_0005

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ