logo

Gönlümüz Bir El Ele Derneği İlk Genel Kurulu Yapıldı

Gönlümüz Bir El Ele Derneği İlk Genel Kurulu Yapıldı

İyilik hareketi platformu olarak kurulan ve daha sonra dernekleşen Gönlümüz Bir El Ele Derneği ilk genel kurulu Erdal Eren Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Recep kenan/itvhaber.com

Gönlümüz Bir El Ele Derneği 1. Kongresi üyeler ve davetlilerin katılımıyla Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kurucu başkanı Şenay Günaydın ve platform yöneticileri öncülüğünde üyelerin katılımı ile Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Gönlümüz Bir El Ele Derneği 1. Kongresine, dernek üyeleri ile birlikte; Ataşehir Eğitim Derneği kurucu başkanı Turgay Kılıç, Ata Bar Der Başkanı Yılmaz Oğralı, emekli Ataşehir nikah müdürü Necati Us, Örnek mahallesi Muhtarı Sinan Emrah Yıldırım ve Aşık Veysel mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır katıldılar.

Kurucu başkan Şenay Günaydın iyilik hareketi Gönlümüz Bir El Ele Gönüle platformu olarak ve dernekleşme işlemi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Davetliler dernekleşen Elden Ele Gönülden Gönüle platformu çalışmalarından övgü ile söz ederek yönetici ve gönüllülere teşekkür etti.

Kongrede yapılan seçimle dernek olarak da kurucu başkan Şenay Günaydın’ın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri listesi ile devam kararı alındı.

Gönlümüz Bir El Ele Derneği Yönetimi Şu İsimlerden Oluştu:

BAŞKAN:
Şenay Günaydın
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ASİL:
Kezban Kasarcı, Havva Dumanlı, Gülümser Olgun, Narinç Kakşa, Emel Koçer, Feriha Leyla Gamlı,
DENETİM KURULU ASİL:
Rahmi Şen, Şükrü Akabalı, Faruk Yılmaz Köker 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ