logo

Gönlümüz Bir Ele Ele Derneği: ‘Biz Kocaman Bir Aileyiz’

Gönlümüz Bir Ele Ele Derneği: ‘Biz Kocaman Bir Aileyiz’

Şenay Günaydın başkanlığındaki Gönlümüz Bir Ele Ele Derneği yönetimi düzenlenen iftar programında depremzede aileler ve yetim çocuklarla bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gönlümüz Bir Ele Ele Derneği yönetimi düzenlediği iftar programıyla depremzede aileler ve yetim çocuklarla iftar sofrasında buluştu.

6 Şubat Karamanmaraş merkezli depremden etkilenen ailelere kucak açan Şenay Günaydın başkanlığındaki Gönlümüz Bir Ele Ele Derneği yönetimi, depremzede ve yetim çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar sofrasında bir araya gelen Gönlümüz Bir Ele Ele Derneği yönetimi çocuklara bayram hediyelerini verdiler.

DEPREMZEDE AİLELERLE DAYANIŞMA

6 Şubat’ta yaşanan Karamanmaraş merkezli 2 depremde etkilenen Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve İskenderunlu depremzede aileler Ataşehir’de konuk ediliyor.

6 Şubat’ta yaşanan Karamanmaraş merkezli 2 depremde etkilenen Ataşehir’e gelen depremzede ailelerin barınma ihtiyacı Gönlümüz Bir Ele Ele Derneği yönetimi tarafından karşılanarak, evlere yerleştirilmişti. Zorunlu ihtiyaçları da tedarik edilen ailelerin, barınma yanında temel ihtiyaçları da dernek tarafında karşılanıyor. 

BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Gönlümüz Bir Elle Derneği başkanı Şenay Günaydın, düzenlenen iftar programı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu gün Gönlümüz Bir Elle Derneği olarak yavrularımızla ve anneleriyle iftarımızı yaptık. Onların mutlulukları bizleri daha da çok mutlu etti. Çocuk sevindirmek, onları mutlu görmek çok güzel. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. Yetim ve depremzede yavrularımızla, ailelerimizle iftarımızı yaptık, yavaş yavaş bayramlıklarını da teslim ediyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Ele ele verdik. Hep beraber, yan yanayız…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ