logo

Gülşah Elikbank ve Tuna Kiremitçi MSKM’de Edebiyat Akşamları’nda

Gülşah Elikbank ve Tuna Kiremitçi MSKM’de Edebiyat Akşamları’nda

Ataşehir’de sanatın merkezi Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde başlayan  “MSKM’de Edebiyat Akşamları”nın ilk konukları Gülşah Elikbank ve Tuna Kiremitçi.

Gülşah Elikbank ve Tuna Kiremitçi “MSKM’de Edebiyat Akşamları”nın İlk Konukları Oldu

Ataşehir’de sanatın merkezi durumundaki Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yeni bir etkinliğe başlandı.

“MSKM’de Edebiyat Akşamları” adı altında Rıfat Ilgaz Kitaplığı’nda  düzenlenen etkinliğin ilkinde Müzisyen – Şair Tuna Kiremitçi ve Yazar Gülşah Elikbank’ı konuk ettik.

Tuna Kiremitçi, 1993 Yaşar Nabi Nayır ödüllü “Ayabakanlar” kitabından günümüze, şiirin müziğine etkisini ve verdiği ilhamı anlatırken, edebiyatımızın farklı türlerini kaleme alan yazar Gülşah Elikbank da şiirlerden romanlarına sızan detayları, son romanı “İhtimal” üzerinden anlattı.

Etkinliği izleyen edebiyatseverler de, gerek sorularıyla gerekse konuşulan konular üzerine yaptıkları kısa değerlendirmelerle katkıda bulundular.

Etkinlik sonunda Ataşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkal ve Sanat Danışmanı Elif Hopyar tarafından ilk etkinliğin konukları Gülşah Elikbank ve Tuna Kiremitçi’ye çiçek takdim edildi.

Kadir İncesu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ