logo

Gürsel Tekin ‘8 Haziran’ı Bekleme’

Gürsel Tekin ‘8 Haziran’ı Bekleme’

Atasehir_secim_gursel_barisAtaşehir’de seçim çalışmasında konuşan  CHP Genel Sekrerteri Gürsel Tekin, Ak Saray için harcana para ile 11 milyon emekliye maaş ödeneceğini iddia etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Sekrerteri Gürsel Tekin Ataşehir seçim çalışmasındaki konuşmasında ırak’ta milli gelirin 50 bin dolar olabileceğini, iddia edilen 17 – 25 Aralık yolsuzluklarını 3 yıl önceden Erdoğan’a bildirdiklerini söyleyerek, yolsuzluklar karşısında sessiz kalmanın da suça ortak olmak anlamına geleceğini söyledi.

Ataşehir seçim çalışmasında konuşan CHP Genel Sekrerteri Gürsel Tekin: “Kendilerini kurtarmak için ülkelerini yıktılar. Irak petrolünü kontrol edebilse kişi başına mili gelir 50 bin dolar olur. Yolsuzluğu bitiremezseniz yoksulluğu bitiremezsiniz. Başbakan Ecevit’in deprem sonrası riskli yapı stokunun dönüşümünü sağlamak üzere çıkartılan yasa ile satılan kupon arazilerinin değeri 50 milyar doların üzerinde. Saraya harcanan para ile 11 milyon emekliye 1 yıllık maaş ödemesi yapılabilir.”

HABERİN VİDEO ve FOTOLARI GELİYOR…

“Bir Defalık CHP’ye Oy İsteyin”

Partililere eş ve dostlardan oy istenmesini isteyen Gürsel Tekin, “Çocuklarımızın ülkemizin geleceği için, ödünçte olsa bir defalık CHP’ye oy vermelerini isteyin” diyerek CHP seçmeni olmayanların bir kez olarak CHP’ye uy vermelerinin sağlanması ile iktidar yolunun açılacağını vurguladı.

İktidarın düşüşte olduğunun farkında olduğunu iddia eden Gürsel Tekin, 17 – 25 Aralık olaylarını Erdoğan’a 3 yıl önceden haber verdiklerini ifade etti. Arınç ve Davutoğlu’na, “Siz bu işin içinde yoksunuz” diye seslenen Tekin, yolsuzluklar karşısında sessiz kalınırsa da suça ortak olunacağının altını çizdi.

7 Haziran Günü Türkiye’nin Kaderi Tayin Edilecek

“Yalan sizde, iftira sizde Kuran’da elinizden düşmüyor” diye konuşan Gürsel Tekin, 7 Haziran günü Türkiye’nin kaderinin tayin edileceğini vurgulayıp; “Türkiye güçlü bir ülkedir. Hiç birimizin kaygısı, korkusu yok. 7 Haziran günü yapmanız gereken bir şey var. Türkiye’nin biriliği bütünlüğü, geleceği için sandığa gidecek oylarımızı vereceğiz” dedi.

Bülent Arınç’a “8 Haziran’ı Bekleme”

Arınç’ın, elinde dosya olduğu, Ankara’nın parsel parsel satıldığını iddia etiğini hatırlatan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Bülent Arınç’a çağrıda bulunarak; 8 Haziran’ı beklememesi gerektiğini söyledi. Seçim çalışmaları sırasında yapılanlara da değinen Tekin Başbakanın miting için ezan saatini 45 dakika kadar geciktirdiğini öne sürerek, “dinimizde böyle bir uygulama var mı?”diye sordu.

Kutsal değerlerin siyasi menfaatler için kullandığını iddia eden Gürsel Tekin 7 Haziran’da haram yiyenlerin, iftira atanların kaderlerinin tayin edileceğini kaydetti.

Barış Yarkadaş “emekleriniz boşa gitmeyecek”

Salondakilerin bir çoğunun işten gelip yorgun argın sahada çalıştığına işret eden CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Yarkadaş, “Niye?” diye sorduktan sonra; “Türkiye bu karanlıktan kurtulsun CHP iktidar olsu diye.   Şundan emin olun; bu emeklerinizin hiç biri boşa gitmeyecek” dedikten sonra Ak Saray ile ilgili tartışmalara değindi.

“Halkların Birleşeceği Tek Parti CHP”

Partisinin seçim çalışmaları halkında bilgi veren ve halkın bütün kesimlerinin haklarının korunacağını söyleyen CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İlkay Orhan Türk’ün de, Kürt’ün de CHP için değerli olduğunu, tüm halkların birleşeceği tek partinin CHP olacağını kaydetti.

7 Haziran’da Ya Siyaset – Rant İlişkisi, Yada Emek Dostu Kazanacak

7 Haziran’da siyaset – rant ilişkisi ile sürdürenler dini siyasete alet edenlerin, emekten değil; zenginden yana olanların kazanacağını ifade eden CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Onursal Adıgüzel, yada; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin emek dostu, işçiden, köylüden, emekçiden, ötekileştirilen; yani bizlerden yoksulların iktidarı kazanacak” diyerek yoksuldan yana olan iktidarın seçimi kazanması gereğine işaret etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ